Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 20

Auklės smurtą patyrusio vaiko mama: įtarimų kilo, kai sūnus pradėjo jos šalintis

Auklės smurtą Airijoje patyrusio mažamečio mama, atsakydama į auklės priekaištus, teigia, kad jos vaikas tikrai nėra sunkus, kaip tvirtina ranką prieš jį pakėlusi Brigita Zambacevičienė. Anot vaiko motinos, įtarimų dėl auklės kilo po to, kai sūnus ėmė jos šalintis.
Auklė muša vaiką
Auklė muša vaiką / Youtube.com stopkadras

„Turiu visos dienos įrašą su garsu, ten tikrai matyti, koks vaikutis ir kad nėra jis nei blogas, nei sunkus“, – 15min.lt pasakojo vaizdo įrašą „Youtube“ paskelbusi vaiko motina, su šeima gyvenanti Airijos Navano mieste.

Portalui Anglija.today moteris teigė norinti kuo greičiau pamiršti visą šią istoriją, ir pripažino, kad viešinti vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas jos vaikas, buvo sunku.

Mūsų sūnus į auklės pusę net nežiūrėjo, įtartinai neimdavo jos daiktų, o jei ji pasakydavo, kad negalima, iškart paklausydavo.

Slapta kamera nufilmuotą vaizdo klipą žiūrėti iš tiesų nėra lengva – jame matyti, kaip moteris pyksta, rėkia ant verkiančio vaiko ir porą kartų trenkia jam antausį.

Motina portalui Anglija.today sakė pradžioje nepastebėjusi nieko įtartino, auklė buvo gera, puikiai atsiliepė apie vaiką.

„Vėliau pastebėjau, kad mums sugrįžus iš darbo berniukas niekada prie jos neprieidavo, visad pas mane ant rankų ar kur šalia būdavo. Mūsų sūnus į auklės pusę net nežiūrėjo, įtartinai neimdavo jos daiktų, o jei ji pasakydavo, kad negalima, iškart paklausydavo“, – portalui pasakojo ji.

VIDEO: Auklės skriaudžiamas vaikas

Vėliau moteris nusprendė įrengti vaizdo kamerą, ir tai, ką pamatė, ją šokiravo.

Graužia sąžinė

„Vaikutis jaučiasi gerai, o mane kaip mamą graužia sąžinė, kad tokią raganą įsileidom į namus. Pikta, kad ta moteris visai be sąžinės jausmo ir dar sugeba visokias istorijas kurti, kad mūsų vaikai sunkūs, kad ji padėti norėjo, paauklėti. Ir kaip jai liežuvis apsiverčia sakyti, kad mylėjo juos“, – piktinosi ji.

B.Zambacevičienė pirmadienį sutiko pakalbėti su 15min.lt ir pokalbio metu negailėjo karčių žodžių vaikui, kurį skriaudė.

Brigita Zambacevičienė
Brigita Zambacevičienė

„Pati turiu telefono įrašą, nes vaikai labai sunkūs, man sukėlė baisią depresiją. Turiu telefone įrašą, kaip tėvas vidurinę (dukrą – aut.) ryte nešė vos ne žemyn galva. Buvau ne tik auklė, virėja ir valytoja.

Galėčiau, nors man sudraskė gyvenimą. Vien finansiškai jie nukentėtų, bet nedarysiu.

Vaikai valgo tik už šokoladą, savarankiškai žaisti nemoka. Tad suprantu juos, jie geri žmonės, bet vaikai... Norėjau padėti, kad jiems būtų lengviau. Komentarų man užtenka, tiesiog mylėjau juos savotiškai, ne saldžiai. Norėjau, kad jiems būtų lengva. Tuoj panaikinsiu anketą. Galiu kai ką – bet nedarysiu.“

B.Zambacevičienė taip pat sakė, kad pas ją vaikų tėvas atvyko šeštadienį ir esą pasiūlė išsiskirti gražiuoju.

Moteris užsiminė, kad galėtų šiai šeimai pakenkti, bet ją myli, todėl to nedarys.

„Galėčiau, nors man sudraskė gyvenimą. Vien finansiškai jie nukentėtų, bet nedarysiu“, – paslaptingai rašė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius