Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 03 06

Autobusas įvažiavo į „mikriuką“

Kaune į ties pėsčiųjų perėja staigiai stabdžiusį maršrutinį taksi rėžėsi sustoti nespėjęs didžiulis autobusas. Avarijos metu nukentėjo du žmonės.
Mikroautobusas
Mikroautobusas / 15min.lt skaitytojo Tomo nuotr.

Incidentas įvyko penktadienį, apie 12.30 val. K.Petrausko gatve važiavusio 14 maršruto mikroautobuso „Ford Transit“ vairuotojas, išvydęs netikėtai į pėsčiųjų perėją įžengusį žmogų, buvo privestas staigiai stabdyti. Paskui maršrutinį taksi važiavusio tarpmiestinio autobuso vairuotojas sustabdyti nespėjo ir didžiulė transporto priemonė trenkėsi į „mikriuko“ galą.

Per avariją Ford Transit vairuotojas pakaušiu trenkėsi į mikroautobuse įrengtus metalinius įtvirtinimus ir stipriai susižalojo galvą. Smūgio metu sužalojimų patyrė ir vienas maršrutinio taksi keleivis. Abu sužeistieji greitosios pagalbos automobiliais buvo išvežti į ligoninę.

Kokia yra sužeistųjų būklė, kol kas nepranešama. Anot įvykio vietoje dirbančių policijos pareigūnų, į pėsčiųjų perėją staiga įžengęs žmogus nenukentėjo. Per avariją buvo apgadintos abi transporto priemonės. Pareigūnai neabejoja, jog dėl incidento kaltas maršrutu „Vilnius – Šakiai“ keleivius vežęs autobuso, priklausančio įmonei „TOKS“, vairuotojas, nesilaikęs saugaus atstumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius