Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 24

Buvęs „Investuok Lietuvoje" vadovas: reikia išmanyti politinius niuansus

Nuo Arvydo Arnašiaus paskyrimo „Investuok Lietuvoje“ vadovu iki jo atsistatydinimo praėjo vos du su puse mėnesio. Apie pasitraukimo priežastis jis kalba neapibrėžtai – šis darbas labiau tiktų žmogui, geriau išmanančiam politinius niuansus. Kartu pabrėžia, kad užsienio investicijas siekianti pritraukti agentūra turėtų būti visiškai depolitizuota, o jos veikla – vertinama tik pagal pasiektus konkrečius rezultatus.
Arvydas Arnašius
Arvydas Arnašius
„Žiūrėjau ne savo asmeninių interesų ar ambicijų, tiesiog mačiau, kad tik taip gali būti išlaikytas "Investuok Lietuvoje" darbo tęstinumas. Mačiau, kad šioje pozicijoje naudingesnis būtų žmogus, kuris geriau išmano politinius niuansus. Mano įsitikinimu, ši institucija turėtų būtų visiškai depolitizuota – ji negali priklausyti nuo partinių interesų ar valdžios struktūrų užgaidų kontroliuoti padėtį", – interviu „Verslo žinioms" sakė A.Arnašius.

A.Arnašius, kuris dabar renkasi iš dviejų darbo pasiūlymų, teigia matęs, kad politiniams aspektams skiriama labai daug laiko ir pastangų, užuot pastangas sutelkus geresniems rezultatams pasiekti.

„Tie politiniai aspektai buvo juntami visą laiką", – sakė A. Arnašius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius