-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21 /14:51

Buvusi D.Grybauskaitės patarėja D.Ulbinaitė dalyvaus Seimo rinkimuose

Apie buvusią šalies vadovę knygą išleidusi buvusi prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja Daiva Ulbinaitė nutarė dalyvauti Seimo rinkimuose. D.Ulbinaitė BNS informavo, kad dėl vietos parlamente ji varžysis Dzūkijos vienmandatėje rinkimų apygardoje, nes tai yra kraštas, kuriame ji užaugo ir kurio problemas žino geriausiai.
Daiva Ulbinaitė
Daiva Ulbinaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sunku būti tik stebėtoja. Praleisdama vis daugiau laiko su savo krašto žmonėmis, matau, kad privati veikla gali palaukti, mano žinios, idėjos ir patirtys dabar reikalingesnės ČIA ir gali pasitarnauti Dzūkijai ir visai valstybei, nes gyvenimui stabilizuoti reikia greitų ir veiksmingų sprendimų.

Todėl šiandien registravausi savarankiška 2020 m. Seimo rinkimų politinės kampanijos dalyve Dzūkijos vienmandatėje rinkimų apygardoje Nr. 69 ir imuosi atsakomybės telkti šviesius, veiklius, sąžiningus Dzūkijos žmones, kad visi kartu rastume geriausius sprendimus, kurie padės kurti saugesnį gyvenimą“, – feisbuke skelbia D.Ulbinaitė.

BNS ji tvirtino nesiejanti savęs su konkrečia politine jėga ir dėl bendradarbiavimo su partijomis apsispręstų po rinkimų.

D.Ulbinaitė sako, kad patekusi į Seimą geriausiai įsivaizduojanti savo darbą Švietimo ir mokslo ar Socialinių reikalų komitetuose.

„Švietimo ir mokslo – nes man labai svarbu galimybės žmonėms siekti gero išsilavinimo, kad tas vienodas galimybes turėtų ir miesto, ir kaimo vaikai, kad turėtų vienodas galimybes tobulėti. Socialinių reikalų komitete – nes socialinė atskirtis ypač mano apygardoje labai didelė“, – tvirtino buvusi prezidentės patarėja.

Dirbdama prezidentūroje D.Ulbinaitė buvo kaltinama valstybės paslapties atskleidimu, tačiau Lietuvos Aukščiausiasis Teismas ją galutinai išteisino.

Prasidėjus bylai, ji buvo pasitraukusi iš D.Grybauskaitės komandos, tačiau vėliau į ją sugrįžo.

Po to, kai prezidentė D.Grybauskaitė baigė kadenciją, D.Ulbinaitė tapo konsultante. Kovą skelbta, kad ji konsultuos Lietuvos bankų asociaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius