Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

COVID-19 užsikrėtė dvi Molėtų Užimtumo tarnybos darbuotojos

Savaitgalį dvi Molėtuose veikiančio Užimtumo tarnybos darbuotojos sulaukė teigiamų koronaviruso tyrimo rezultatų. Viena jautė silpnus simptomus, kita jų neturėjo.
Užimtumo tarnyba
Užimtumo tarnyba / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Kontaktą su artimaisiais Kėdainiuose turėjusiai darbuotojai ir jos kolegei buvo atlikti tyrimai dėl COVID-19. Šeštadienį gauti teigiami atsakymai. Kontaktų su klientais nė viena iš jų neturėjo“, – išplatintame pranešime nurodė Užimtumo tarnybos atstovė spaudai Milda Jankauskienė.

Molėtų skyriuje iš viso dirba 15 žmonių. Savaitgalį suderinus veiksmus su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru, skyrius buvo dezinfekuotas ir uždarytas iki rugpjūčio 3 dienos. Darbuotojai yra izoliacijoje namuose. Visos paslaugos toliau teikiamos nuotoliniu būdu, konsultantai toliau dirbs su klientais.

Visi Užimtumo tarnybos skyriai Lietuvoje yra aprūpinti prevencinėmis priemonėmis. Klientai raginami visas procedūras atlikti nesilankant skyriuose – telefonu arba užsiregistravus internetu. Iš viso šalyje yra 5 departamentai ir 70 tarnybos skyrių, juose dirba 1200 specialistų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Atnaujinti koronavirusu užsikrėtusių asmenų maršrutai Lietuvoje: kas, kur, kada buvo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius