Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 07 18

Dalia Grybauskaitė išsklaidė intrigą, ar ketina siekti prezidento posto

Kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė išsklaidė intrigą, ar ketina siekti prezidento posto.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Dėl ateinančių Prezidento rinkimų 2024 m. diskusijos įsibėgėja. Tai pasikartosiu dar kartą, kad po antros kadencijos pabaigos pasitraukiau iš aktyvios politikos. Viešoje erdvėje išliksiu ir retkarčiais pasisakysiu įvairiais aktualiais klausimais. Teisės į nuomonės turėjimą man niekas negali uždrausti. Visiems palaikytojams dėkoju už supratimą. O visiems nemylėtojams – nusiraminkite ir nekrūpčiokite“, – savo paskyroje „Facebook“ paskelbė kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pastaruoju metu D.Grybauskaitė vis dažniau pasisako įvairiais klausimais ir negaili kritikos ne tik prezidentui G.Nausėdai, bet ir valdantiesiems bei kai kurioms opozicijos iniciatyvoms. Dėl to aktyvėja diskusijos, ar D.Grybauskaitė neketina vėl bandyti siekti valstybės vadovo posto.

Anot „Delfi“ užsakymu atliktos naujausios „Spinter tyrimai“ atliktos apklausos, D.Grybauskaitė galėtų sudaryti rimtą konkurenciją dabartiniam šalies vadovui Gitanui Nausėdai, jei prezidento rinkimai vyktų dabar. Už G.Nausėdą balsuotų 16,6 proc. šalies gyventojų, o už D.Grybauskaitę – 15,2 proc. gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius