Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 16

Dalia Grybauskaitė: „Lietuva atlaikė visus išmėginimus, nepalūžo, atsitiesė ir sustiprėjo“

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikina visus valstybės atkūrimo dienos proga. „Iki šios dienos Lietuva nuėjo garbingą 99 metų kelią, atlaikė visus išmėginimus, nepalūžo, atsitiesė ir sustiprėjo. Tai – didžiausias mūsų tautos laimėjimas“, – rašoma šalies vadovės sveikinime.
Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė
Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė / LR Prezidentūros nuotr.

„Vasario 16-ąją prieš beveik šimtą metų buvo įkūnyta didžiausia mūsų tautos svajonė“, – teigia prezidentė.

Mes turime ko mokytis iš savo Vasario 16-osios.

„Troškimas ir pareiga išsaugoti, apginti savo valstybę šiandien mus susieja su ryžtingais romantikais, kurie praėjusio amžiaus pradžioje užsibrėžė tikslą grąžinti Lietuvai tai, ką okupacijos viena po kitos atėmė ir naikino – valstybingumą, tapatybę, kalbą, savigarbą“, – sveikinime sako D.Grybauskaitė.

„Mes turime ko mokytis iš savo Vasario 16-osios. Drąsos ir ryžto, kai reikia priimti sprendimus, atkaklumo ir tvirtumo, kai tenka įveikti sunkumus, išlikti tvirtiems ir nepalaužiamiems“, – į tautą kreipėsi prezidentė.

„Valstybės atkūrimo dieną didžiuojamės visų Lietuvos žmonių darbais, kūryba ir meile Tėvynei. Tegul ji mums ir toliau bus neišsenkantis įkvėpimo šaltinis“, – linkėjo šalies vadovė.

„Vasario 16-ąją visi būkime su Lietuva ir tegul Lietuva suskamba kiekvieno širdyje. Sveikinu visus su Valstybės atkūrimo diena!“, – rašoma prezidentės sveikinime tautai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius