-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10

Dalyvaukite fotokonkurse „Judėti smagu“ ir laimėkite stilingą paspirtuką. (Konkurso taisyklės)

Ar lietuviai seka skandinavų pavyzdžiu ir šaltuoju sezonu juda darniai, t.y. važinėja dviračiais, paspirtukais, vaikšto pėsčiomis, važiuoja viešuoju transportu? Neabejojame, kad taip ir yra, o jei ne – gera proga pradėti.
„Dropbyke“ dviratis
„Dropbyke“ dviratis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naujienų portalas 15min kartu su LR susisiekimo ministerija skelbia fotokonkursą „Judėti smagu“ ir kviečia pasidalinti fotoakimirkomis, kaip jums sekasi darniai keliauti.

Fotokonkurso „Judėti smagu taisyklės“

  • Fotografuokite savo aktyvų, darnų keliavimą (pėsčiomis, paspirtukais, dviračiais, viešuoju transportu).
  • Keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ir kada ji padaryta (rašykite su lietuviškomis raidėmis). Nuotrauką ir aprašymą siųskite adresu judetismagu@15min.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės ir el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.
  • Nuotraukas siųskite iki 2018 m. spalio 28 dienos.
  • Nuotraukos bus publikuojamos kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Darnus judumas“, konkurso fotogalerijose.
  • Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai atrinks 5 (penkias), jų manymu, gražiausias nuotraukas, t.y. geriausiai aktyvų, darnų judėjimą miesto, gamtos aplinkoje perteikiančias fotografijas.
  • Spalio 29 dieną rubrikoje „Darnus judumas“ paskelbsime fotokonkurso „Judėti smagu“ balsavimą, kuris truks tris dienas (iki spalio 31 d. imtinai). Skaitytojai iš 5 fotografų balsavimu atrinktų nuotraukų išrinks 1 (vieną) labiausiai patinkančią. Šios nuotraukos autorius (-ė) ir taps nugalėtoju (-a), kuriam (-iai) ir atiteks stilingas paspirtukas.
    citybirds.lt/Konkurso prizas
    citybirds.lt/Konkurso prizas

  • Antros ir trečios nuotraukos pagal populiarumą autoriams atiteks UAB „15min“ ir Susisiekimo ministerijos įsteigti „paguodos“ prizai. Konkurso prizo ir „paguodos“ prizų laimėtojai bus skelbiami konkursiniame tekste ir pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu.
  • Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune 15min redakcijoje turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2019 metų lapkričio 30 d.

Dėmesio:

  • Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotam ir publikuotam viešai priklauso pačiam konkurso dalyviui. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.
  • Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia 15min teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa portalo nuosavybe. Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo. Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.
  • Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portale 15min skiltyje „Darnus judumas“. UAB „15min“ darbuotojai ir jų šeimos nariai konkurse dalyvauti negali.

    2014-2020 m. finansiniu laikotarpiu šalies transporto sektoriuje numatoma investuoti apie 1.47 mlrd. eurų Europos Sąjungos fondų lėšų. Daugiau kaip 88 mln. eurų skirta darnaus judumo projektams investuoti. Šios investicijos padės šalyje skatinti darnų įvairių rūšių judumą ir plėtoti aplinkai draugišką transportą, siekiant sumažinti anglies dioksido išmetimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius