Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 15

Darbo partija išsirinko ką rems, kai susikaus konservatoriai ir „valstiečiai“

Savo paramą antrajame Seimo rinkimų ture „darbiečiai“ skirstys pagal situaciją, bet ten, kur varžysis konservatoriai su „valstiečiais“, partija palaikys pastaruosius. Apie tokį Darbo partijos tarybos sprendimą 15min ketvirtadienį pranešė į Seimą išrinktas „darbietis“ Viktoras Fiodorovas.
Viktoras Uspaskichas ir Viktoras Fiodorovas
Viktoras Uspaskichas ir Viktoras Fiodorovas / Darbo partijos nuotr.

„Paramos prašo iš esmės visi, mūsų tikslas pažiūrėti, kas tam rajonui atrodytų geriausia – vyksta konsultacijos su mūsų skyriais, kurie dirba vietoje“, – apie tai, kokiais kriterijais remiantis parama bus reiškiama antrajame Seimo rinkimų ture, pasakojo V.Fiodorovas.

Daugumoje vienmandačių apygardų, anot jo, bus priimti individualūs partijos skyrių sprendimai. O ten, kur konkuruos konservatoriai su „valstiečiais“, Darbo partija rems pastaruosius.

„Jeigu susitinka apygardoje „valstiečiai“ su konservatoriais, mes palaikysime „valstiečius“, – nurodė V.Fiodorovas.

Paklaustas, o kaip partija elgsis ten, kur susitiks tik dešiniųjų kandidatai, jis atsakė, kad tokiu atveju skyriai priims savarankiškus sprendimus.

„Čia – individualus vertinimas, o apygardų yra daug“, – teigė partijos prezidiumo narys.

Antrasis Seimo rinkimų turas – spalio 25-ąją. Jame dalyvaus tik du Darbo partijos atstovai – Rimvydas Podolskis ir Valentinas Bukauskas. Pirmasis varžysis su „valstiečiu“, antrasis – su Centro partijos-tautininkų kandidatu, tad bent čia turėtų sulaukti „valstiečių“ paramos.

Kad kai kuriose apygardose „darbiečių“ parama antrajame ture būtų labai svarbi, anksčiau užsiminė konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius