Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 19

Darbo partijos skyriai į partijos pirmininkus iškėlė 14 kandidatų

Antradienį Darbo partija paskelbė, kad į partijos pirmininko postą jos skyriai iškėlė 14 kandidatų.
Viktoras Uspaskichas ir Valentinas Mazuronis
Viktoras Uspaskichas ir Valentinas Mazuronis

Kaip rašoma partijos pranešime žiniasklaidai, Darbo partijos tarybos sprendimu, savo kandidatus į partijos pirmininkus skyriai turėjo pateikti iki gegužės 18 d.

Į partijos pirmininko postą šiuo metu yra keliami 14 kandidatų: Virginija Baltraitienė, Saulius Bucevčius, Valentinas Bukauskas, Kęstutis Daukšys, Vytautas Gapšys, Vydas Gedvilas,  Valentinas Mazuronis, Algimanta Pabedinskienė, Artūras Paulauskas, Jonas Pinskus, Živilė Pinskuvienė, Audronė Pitrėnienė, Viktoras Uspaskich, Mečislovas Zasčiurinskas.

„Kandidatų pavardės daugelyje skyrių yra tos pačios, daug kas iškėlė kelis kandidatus. Balandžio 26 d. vykusiame partijos tarybos posėdyje kandidatu į partijos pirmininkus buvo iškeltas Valentinas Mazuronis. Darbo partijos statutas numato, kad savo kandidatus turi pateikti ir skyriai“, — teigė V. Bukauskas.

Darbo partijos pirmininko rinkimai vyks partijos suvažiavime gegužės 30 d., Kėdainių arenoje. Partijos pirmininkas renkamas 2 metų kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius