Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 30

Dėl pretendento į Registrų centro vadovus A.Bagdonavičiaus bus laukiama tarnybų informacijos

Iš konkurso į Registrų centro vadovus pasitraukus jį laimėjusiam advokatui Gintautui Bartkui, teisingumo ministrė Milda Vainiutė kreipsis į tarnybas dėl informacijos apie antrosios vietos laimėtoją – laikinai įstaigai vadovaujantį Arvydą Bagdonavičių.
Arvydas Bagdonavičius
Arvydas Bagdonavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Antrosios vietos laimėtojas buvo Registrų centro direktoriaus pavaduotojas Arvydas Bagdonavičius, ministrė kreipsis į tarnybas, kad būtų pateikta informacija apie šį asmenį“, – BNS sakė ministrės atstovė spaudai Rita Grumadaitė.

Konkursą į Registrų centro vadovo pareigas laimėjęs advokatų kontoros „Tark Grunte Sutkiene“ advokatas Gintautas Bartkus kandidatuoti į šias pareigas atsisakė penktadienį. Anot jo, klientai, partneriai ir artimieji jo pageidavo tęsti advokato karjerą. Dar praėjusį trečiadienį G,Bartkus BNS sakė norintis dirbti Registrų centre ir matantis ten daug potencialo.

Kaip skelbė ministerija, konkurse į Registrų centro vadovus iš viso dalyvavo 14 pretendentų, jie laikė testą žodžiu ir raštu.

Konkursas skelbtas po to, kai po 20 metų vadovavimo institucijai iš pareigų pasitraukė Kęstutis Sabaliauskas, pareigas taip pat paliko ir jo pavaduotojas nekilnojamojo turto kadastrui ir registrui Romualdas Kasperavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius