Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 06

Didieji Lietuvos miestai organizuoja vaikų veiklą vasarą

Vilniaus savivaldybė šiemet prisideda prie 110 vasaros stovyklų organizavimo ir žada, jog specialiomis kainomis jas galės lankyti per 2 tūkst. socialiai remtinų vaikų.
„Etnoklubo“ liaudiškos kultūros stovykla prie Paršežerio
„Etnoklubo“ liaudiškos kultūros stovykla prie Paršežerio / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Kaip BNS nurodė savivaldybės Bendrojo ugdymo skyriaus vedėja Diana Petkūnienė, Vilniuje ir daugelyje Vilniaus švietimo įstaigų šią vasarą veiks pramoginės, poilsinės, sveikatinimo bei ugdančios vaikų ir jaunimo stovyklos.

Planuojama, kad vasaros stovyklas iš viso pasirinks apie 7000 vilniečių.

Vilniaus savivaldybė vaikų vasaros stovyklas remia jau vienuoliktus metus. Per visą programos rėmimo istoriją jose stovyklavo apie 55 tūkst. vilniečių.

49 stovyklos bus organizuojamos sostinės mokyklų patalpose. Moksleiviams siūlomos įdomios sporto stovyklos – futbolo, stalo teniso, Capoeiros, imtynių, regbio, krepšinio ir kt., taip pat vilniečiai galės rinktis iš daugelio gamtos pažinimo, turistinių, kūrybinių, muzikos ar edukacinių užsiėmimų. Tarp 110 stovyklų – išvykos į miškus su skautais, senųjų amatų, muzikiniai užsiėmimai, taip pat speciali stovykla mergaitėms „Podiumas“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Stovyklos vadovu šią vasarą tapsiantis P.Jucevičius džiaugėsi, kad kartu su juo bus visa šeima - žmona, trimetė dukrelė Ainė ir birželį vienerų metų gimtadienį švęsiantis mžasis Simas.
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Stovyklos vadovu šią vasarą tapsiantis P.Jucevičius džiaugėsi, kad kartu su juo bus visa šeima - žmona, trimetė dukrelė Ainė ir birželį vienerų metų gimtadienį švęsiantis mžasis Simas.

Kaunas vasarą taip pat organizuos veiklų. Vaikams pasiūlyti 189 nemokami muzikos, sporto, teatro, filmų, kūrimų, cirko, keramikos ir kitokie užsiėmimai, truksiantys visą vasarą.

Kauno miesto savivaldybė tikisi, kad užsiėmimuose dalyvaus apie 3,3 tūkst. jaunuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius