Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 23

Didžiojoje Britanijoje fiktyviai ištekėjusi lietuvė sulauks teismo

Pernai rugpjūtį Didžiosios Britanijos Kardifo miesto rotušėje amžinai mylėti alžyrietį prisiekusi lietuvė Asta Norvaišienė pripažino tai padariusi tik dėl to, kad vyriškis gautų leidimą gyventi Europos Sąjungoje. Dabar dėl fiktyvios santuokos lietuvei teks stoti prieš teismą, rašo walesonline.co.uk.
Vestuvės
Vestuvės / Fotolia nuotr.

Kad A.Norvaišienė ištekėjo nelegaliai paaiškėjo britų pareigūnams besiaiškinant kitą fiktyvios santuokos istoriją. Tirdami lietuvės Lauros Stasytienės ketinimus fiktyviai susituokti su alžyriečiu Mohammedu Maamiru pareigūnai aptiko A.Norvaišienės ir alžyriečio Mohammedo Bekaddouro santuokos nuotraukas.

L.Stasytienė ir M.Maamiras jau nuteisti metams ir trims mėnesiams kalėjimo, o antrosios fiktyvios santuokos Didžiosios Britanijos teismai ėmėsi dabar.

A.Norvaišienė jau prisipažino, kad už alžyriečio ištekėjo fiktyviai, artimiausiu metu teismas skelbs, kokia bausmė už tai laukia lietuvės.

Tuo tarpu jos fiktyvus mylimasis M. Bekaddouras jau nuteistas. Jam skirta 1,5 m. kalėjimo. Atlikęs bausmę vyras bus deportuotas į Alžyrą.

39 m. vyras į Didžiąją Britaniją kaip turistas atvyko 2003 m. ir pasiliko šalyje gyventi nelegaliai. Prisidengęs svetimu vardu jis nelegaliai įsidarbino. Dėl to 2005 m. buvo sulaikytas. Tuomet vyras paprašė pabėgėlio statuso. Tokio statuso negavęs vyras vis tiek negrįžo į gimtinę ir toliau dirbo Didžiojoje Britanijoje nelegaliai.

2007 m. dėl nelegalaus darbo kebabų kioske vyras vėl buvo areštuotas. Nepavykus nustatyti jo tapatybės jis buvo paleistas ir vėl nelegaliai įsidarbino.

Už vagystę iš parduotuvės vyras vėl buvo sulaikytas 2012 m. Kad pagaliau gautų teisę legaliai gyventi Didžiojoje Britanijoje po šio sulaikymo vyras ryžosi fiktyviai santuokai su lietuve.

Dėl jos M.Bekaddouras buvo sulaikytas šių metų birželį. Apklausos metu jis patvirtino savo tikrąjį vardą ir pavardę. Jis tikino negalįs grįžti į gimtinę, nes ten turi problemų bei tikino, kad lietuvę vedė iš meilės.

Tuo tarpu A.Norvaišienė pareigūnams prisipažino tekėjusi fiktyviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius