Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 06

E.Masiulis dosnus studijų laikų draugams

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis šiltomis vietomis valstybės tarnyboje aprūpino ir studijų laikų bičiulius.
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir Tarptautinio Vilniaus oro uosto direktorius Tomas Vaišvila
Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir Tarptautinio Vilniaus oro uosto direktorius Tomas Vaišvila / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašo dienraščio „Vilniaus diena“ žurnalistė Asta Aleksėjūnaitė, ministras patarėjo portfelį vienam pirmųjų įteikė studijų draugui Pauliui Jankauskui. Šių vyrų draugystė, prasidėjusi pirmame Klaipėdos universiteto studijų kurse, tęsiasi jau šešiolika metų. E.Masiulis buvo Klaipėdos universiteto studentų sąjungos prezidentas, o P.Jankauskas – jo pavaduotojas.

Nors buvusiam susisiekimo ministrui Algirdui Butkevičiui patardavo trys patarėjai, E.Masiuliui prireikė ir ketvirto. Pats E.Masiulis tvirtina turintis visišką laisvę rinktis patarėjus. Apie P.Jankauską jis sakė, kad tai yra politinio pasitikėjimo pareigybė ir tuo žmogumi jis visiškai pasitiki.

Kai ką nustebino ir tai, kad Susisiekimo ministerijos kuruojamo Tarptautinio Vilniaus oro uosto vadovu tapo buvęs viešbučio „Klaipėda“ vadovas Tomas Vaišvila. Teigiama, kad T.Vaišvila nugalėjo 13 kandidatų į šias pareigas. Tačiau nedaug kas žino, kad E.Masiulio ir T.Vaišvilos keliai susikirto studentaujant. T.Vaišvila pripažino, kad E.Masiulį pažįsta iš studentavimo laikų. Tačiau pats ministras teigia, jog niekada nesibičiuliavo su T.Vaišvila. Jis sakė, kad su T.Vaišvila buvo kelis kartus susitikęs, tačiau draugai jie nėra.

Netrukus vyksiančiame Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovo konkurse bus dar vienas artimas E.Masiulio bičiulis – kadenciją baigiantis europarlamentaras Eugenijus Gentvilas. Kaip rašo „Vilniaus diena“, E.Masiulis neneigė, jog E.Gentvilo kandidatūra buvo aptarta per partijos suvažiavimą. Tačiau jis patikino, jog vyks konkursas eiti šias pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius