Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 16

E.Masiulis nesutarimus TPP vadina hormonų audromis

Susisiekimo ministras, Liberalų sąjūdžio atstovas Eligijus Masiulis teigia, kad apie postų perskirstymą bus galima kalbėti rudenį, o dabartinius nesutarimus Tautos prisikėlimo partijoje (TPP) vadina hormonų audromis.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

E.Masiulio teigimu, Liberalų sąjūdis yra labiau linkęs bendradarbiauti su nuo TPP atskilusia „Ąžuolo“ frakcija, kuriai priklauso Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas, tačiau apie frakcijų susijungimus nekalbama. „Šnekam ir su ąžuolais, ir su uosiais, ir su beržais. Su kuo reikia, su tuo šnekam. <...> Aš manau, kad galimybių bendradarbiauti mes turime pirmiausia su „Ąžuolo“ frakcija“, – ketvirtadienį žurnalistams sakė E.Masiulis.

Iki rudens, žinote, gali dar ir uosių, ir berželių atsirasti, – juokavo E.Masiulis.Anot jo, situacija koalicijoje yra pasikeitusi, tačiau kalbėti apie postų perskirstymus, jo nuomone, kol kas anksti. „Yra bereikšmės hormonų audros kai kurių galbūt žmonių kūnuose ir, mano galva, dabar yra žymiai svarbesnių dalykų Lietuvoj, nei tų kėdžių stumdymas“, – sakė E.Masiulis.

Jo nuomone, per šią Seimo sesiją svarbiausia patvirtinti biudžeto pakeitimus, taip pat sulaukti premjero ir ministrų kabineto patvirtinimo. Jis vylėsi, jog kabinetas bus patvirtintas nekeičiant partijoms priklausančiųjų portfelių.

„Gali tekti (pasirašyti naują koalicijos sutartį – aut. past.), bet aš manau, kad tai yra rudens klausimas, o ne dabar, kai Seimas jau baigia sesiją. Aš įsivaizduoju, kad koalicijos perrašymas, visų kvotų, tiek Vyriausybėje, tiek Seime, perskirstymas užimtų labai daug laiko“, – kalbėjo E.Masiulis.

Ministras nesiryžo spėlioti, kaip smarkiai gali keistis partijoms priklausantys postai. „Iki rudens, žinote, gali dar ir uosių, ir berželių atsirasti“, – juokavo E.Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius