-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 30

Elektroninės muzikos festivalyje „Sūpynės“ neaiškiomis medžiagomis apsinuodijusi vilnietė – komoje

Švenčionis sudrebinęs elektroninės muzikos festivalis „Sūpynės“ jaunai vilnietei baigėsi koma. Ji apsinuodijo neaiškiomis, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Merginos būklė išlieka labai sunki ir medikai kol kas nedrįsta prognozuoti ar pavyks išgelbėti jos gyvybę. Prie merdinčios merginos budi artimieji, skelbia TV3 žinios.
Festivalio „Sūpynės 2012“ akimirka
Festivalio „Sūpynės 2012“ akimirka / Karolio Kairaičio nuotr.

Elektroninės muzikos festivalis „Sūpynės“ šiemet aidi Švenčionyse. Dar kelios valandos ir ne tik Švenčionis, bet ir visą Lietuvą sukrečia žinia – renginyje besilinksminusi mergina iš šventės išvežama greitosios automobiliu. 

Netrukus paaiškėja, kad ji sunkiai apsinuodijo neaiškios kilmės medžiagomis. Pasak merginos pažįstamų, įtariama, kad ji apsinuodijo narkotikais, tačiau kol kas neaišku kokiais. Leisgyvę ją čia pat miške rado draugai. Mergina nedelsiant išvežta į Švenčionių ligoninę, o vėliau ir į Vilnių – Universitetinę Lazdynų ligoninę, praneša TV3 žinios.

Medikai jos būklę apibūdina kaip sunkią. Prie jos budi artimieji. Tačiau ar ji išgyvens – neaišku. Dar Švenčionių medikai teigė, kad merginos širdis stojo, ji nereagavo į aplinką ir pirminiai tyrimai parodė, kad apsinuodijusios merginos smegenys yra mirusios.

Tačiau Vilniaus medikai to nepatvirtino. Teikti duomenis apie pacientus draudžia įstatymai. Neviešinama ir kuo ji apsinuodijo. Pasak Švenčionių medikų, po festivalio ligoninėje atsidūrė ir daugiau ten besilinksminusių žmonių. Vieni buvo apsinuodiję alkoholiu, kiti narkotikais – amfetaminu, skelbia TV3 žinios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius