Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 12

Emanueliui Zingeriui įteiktas aukščiausias Ukrainos Užsienio reikalų ministerijos apdovanojimas

Spalio 12 d. Ukrainos ambasadoje Vilniuje surengtoje ceremonijoje Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininkui Emanueliui Zingeriui buvo įteiktas aukščiausias Ukrainos Užsienio reikalų ministerijos apdovanojimas – garbės ženklas „Už nuopelnus“.
Emanuelis Zingeris
Emanuelis Zingeris / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Ukrainos užsienio reikalų ministras Konstantinas Griščenka apdovanojimą E. Zingeriui skyrė už ilgalaikį ženklų indėlį remiant Ukrainos eurointegracinius siekius, ypatingus asmeninius nuopelnus stiprinant dvišalius Lietuvos ir Ukrainos santykius  ir  nuoseklią paramą Ukrainai tarptautinėje arenoje.

Įteikdamas apdovanojimą, Ukrainos ambasadorius Lietuvos Respublikoje Valerijus Žovtenko pažymėjo, kad šis apdovanojimas teikiamas Ukrainai ypatingai  nusipelniusiems užsienio valstybių politikams ir diplomatams.

Ceremonijos metu Seimo  Užsienio reikalų komiteto pirmininkas E. Zingeris pažymėjo, kad Ukraina su savo garbinga tūkstantmete istorija nusipelno turėti savo vietą Europos Sąjungoje, ir tiki, kad Lietuva bus viena pirmųjų valstybių narių, ratifikuojant būsimąją Ukrainos Asociacijos sutartį su Europos Sąjunga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius