-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 08

Nepraleiskite progos! Laimėkite puikius XIAOMI Mi M365 elektrinius paspirtukus

Šis sekmadienis (birželio 02d.), yra paskutinė diena, kada dar galite suspėti sudalyvauti fotokonkurse „Aš ją myliu!“ ir laimėti puikius elektrinius paspirtukus - XIAOMI Mi M365. Oras puikus, pasiimkite su savimi foto aparatus, o įspūdžiais pasidalinkite su 15min.
Paspirtukas
Paspirtukas / 123RF.com nuotr.

Norėdami dalyvauti konkurse, nuotraukose įamžinkite akimirkas, kurios išreiškia, fiksuoja meilės gamtai, rūpesčio aplinkai akimirkas ir atkreipia dėmesį į taršos mažinimo, rūšiavimo, taros perdirbimo reikalingumą.

Fotokonkursą „Aš ją myliu!“ (toliau – konkursą) organizuoja naujienų portalas 15min kartu su VšĮ „Užstato sistemos administratorius“. Šiuo konkursu siekiame paskatinti atsakingą atliekų rūšiavimą ir atkreipti visuomenės dėmesį į būtinybę saugoti gamtą, mus visus supančią aplinką.

Konkurso taisyklės:

Fiksuokite minėtas akimirkas, keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ji padaryta, kas joje įamžinta ir kaip matomas objektas susijęs su konkurso tematika (rašykite lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir jos aprašymą (iki kelių sakinių) siųskite adresu asjamyliu@15min.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.

Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotiems ir publikuotiems viešai, priklauso pačiam konkurso dalyviui. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

Nuotraukos bus publikuojamos ne rečiau kaip kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Grąžinti verta“, konkurso fotogalerijoje.

Nuotraukas siųskite iki 2019 metų birželio 2 dienos 24.00 val.

Nugalėtojų išrinkimas. Prizai

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai atrinks 10 (dešimt), jų manymu, geriausių nuotraukų, t.y. nuotraukas, kurios geriausiai išreiškia meilės gamtai, rūpesčio aplinka, rūšiavimo idėjas.

2019 m. birželio 4 d. rubrikoje „Grąžinti verta“ paskelbsime konkurso balsavimą, kuris truks 7 dienas (iki birželio 10 d. imtinai).

Pirmasis nugalėtojas: Skaitytojai iš 10 (dešimties) atrinktų fotografijų balsavimo būdu išrinks 1 (vieną) labiausiai patikusią nuotrauką, kurios autoriui /-ei atiteks VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ įsteigtas prizas – elektrinis paspirtukas.

Antrasis nugalėtojas: konkurso organizatoriaus VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ atstovai iš likusių 9 (devynių) atrinktų fotografijų išrinks ir paskelbs antrąjį konkurso nugalėtoją, kuriam atiteks VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ įsteigtas prizas – elektrinis paspirtukas.

Nugalėtojų paskelbimas. Prizų atsiėmimas

Konkurso prizų laimėtojai bus skelbiami 2019 metų birželio 12 d. rubrikoje „Grąžinti verta“ ir apie laimėjimą jiems bus pranešama asmeniškai, nurodytu el. paštu.

Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune iš UAB „15min“ biuro turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2019 metų liepos 12 d.

Kita informacija:

  • Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia organizatoriams teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa organizatorių nuosavybe.
  • Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.
  • Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.
  • Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portalo 15min skiltyje „Grąžinti verta“ ir šiame tekste.
  • UAB „15min“ ir VšĮ „Užstato sistemos administratorius“ darbuotojai ir jų šeimų nariai konkurse dalyvauti negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius