Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 15

G.Landsbergis Rygoje dalyvaus Baltų apdovanojimo įteikime, studijos pristatymo renginyje

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis ketvirtadienį Rygoje lankysis Baltų apdovanojimo ceremonijoje, abiejų šalių ministerijų inicijuotos studijos pristatyme, antradienį pranešė Užsienio reikalų ministerija.
Gabrielius Landsbergis
Gabrielius Landsbergis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ministras darbo vizito metu kartu su kolega iš Latvijos Edgaru Rinkevičiumi dalyvaus 2022 metų Baltų apdovanojimo įteikimo ceremonijoje.

G.Landsbergis taip pat dalyvaus Lietuvos ir Latvijos užsienio reikalų ministerijų inicijuotos studijos apie abiejų šalių bendradarbiavimo perspektyvas pristatymo renginyje.

Baltų apdovanojimas buvo įsteigtas 2018 metais ir skirtas apdovanoti Lietuvos ir Latvijos piliečius už laimėjimus tyrinėjant, puoselėjant ir stiprinant baltų paveldą.

Baltų apdovanojimu kasmet įvertinami pasiekimai ir indėlis šiose srityse: lietuvių literatūros vertimas į latvių kalbą arba latvių literatūros į lietuvių kalbą, lietuvių kalbos mokymas ir puoselėjimas Latvijoje arba latvių kalbos – Lietuvoje, Lietuvos arba Latvijos materialaus ir nematerialaus kultūros ir istorijos paveldo tyrimai, tiriamoji žurnalistika apie Lietuvos ir Latvijos istoriją, kultūrą ir turizmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius