Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 12

Gargždų balsas: kas balsavo už Petrą Gražulį?

Gargždų gyventojų pasirinkimas Seimo rinkimuose vienmandatėje apygardoje atiduoti daugiausia balsų už Petrą Gražulį sukėlė daugiausia diskusijų. Kol socialiniuose tinkluose verda diskusijos ir kuriami memai, gargždiškiai patys spėlioja, kas gi balsavo už P.Gražulį.

Pirmadienio rytą gyvenimas Gargžduose verda: tvarkoma centrinė gatvė, žmonės skuba į darbus.

Vienoje labiausiai matomų vietų kabo plakatas „Už Lietuvą vyrai. Moterys už Petrą“, agituojantis Seimo rinkimuose balsuoti už P.Gražulį, šiuose rinkimuose dalyvaujantį savarankiškai, be jokios partijos.

Štai prie šio plakato, kuris puikiausiai matomas ir už kelių šimtų metrų, klausėme gargždiškių, kodėl šis politikas čia taip mėgstamas.

„Žinokit, aš už jį nebalsavau. Ryte atsikeliu, skaitau ir negaliu patikėti: vėl Petras laimėjo! Tai jis per kaimus važinėja, moterims komplimentus žarsto“, – teigė plyteles klojęs darbininkas.

VIDEO: P.Gražulis vienmandatėje surinko daugiausiai balsų, gargždiškiai gūžčioja pečiais – už parlamentarą nebalsavo

„Kas už jį gali balsuot? Tik bobos!“ – pamatę žurnalistę, ėmė šaukti statybininkai.

Į kamerą kalbėti sutikę žmonės tikino jo nerinkę, ir stebėjosi tokiu savo kraštiečių pasirinkimu.

Viena moteris, iš pradžių lyg sutikusi kalbėti, vėliau paprašė nefilmuoti. „Už jį balsavau. O ką? Geras žmogus, visus miesto kampus apėjęs, rūpinasi. Ne taip kaip kiti“, – kalbėjo nusifilmuoti nesutikusi moteris. Kita Gargždų gyventoja teigė nebalsavusi už P.Gražulį, bet supranta, kodėl jis žmonėms patinka. „Jis nuoširdus žmogus. Nėra piktybinis“, – sakė jis.

Jauna mama, stūmusi vežimėlį su mažyliu, sutiko pakomentuoti, bet nenorėjo būti filmuojama. „Žinote, atvirai pasakysiu: man gėda dėl Gargždų! Ryte atsikeliu, skaitau – visi juokiasi iš mūsų“, – apgailestavo moteris.

„Suprantate, jis gi įdomus. Jo gyvenimas, moterys. Gal dėl to žmonės ir balsuoja. Kaip serialas koks“, – svarstė kita pašnekovė.

Jaunimas, kalbinti žurnalistės, tik lakstė į visus šonus. Klausimas apie Gargždų favoritą Seimo rinkimuose jiems tik kėlė juoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius