Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 05

I.Šimonytė dėkoja savanoriams: esate šios valstybės kūnas ir kraujas

Premjerė penktadienio vakarą išreiškė padėką savanoriams už pagalbą karantino metu. „Esate šios valstybės kūnas ir kraujas. Jūsų dėka esame tikri, kad Lietuva įveiks visus sunkumus“, – pabrėžė I.Šimonytė.
Ingrida Šimonytė
Ingrida Šimonytė / LRV nuotr.

I.Šimonytės padėka savanoriams:

„Mieli savanoriai,

šis laikotarpis visiems nelengvas, bet net ir sunkiu metu Lietuvoje radosi tūkstančiai žmonių, pirmiausia pagalvojusių ne apie save, o apie tuos, kuriems sunkiau. Apie vyresnius ar silpnesnės sveikatos žmones, apie tuos, kurie dėl pasikeitusių aplinkybių pajuto nepriteklių, tuos, kurie jaučiasi vieniši ar pasimetę, apie sergančius ir slaugomus. Mieli savanoriai, ačiū jums!

Dėkoju visoms nevyriausybinėms organizacijoms, kiekvienam gerajam maltiečiui, Carito ir Raudonojo Kryžiaus savanoriui, kiekvienam šauliui, budėjusiam kelyje, ligoninėje ar slaugos namuose.

Ačiū kiekvienam savanoriui, atsiliepiančiam emocinės pagalbos linijose ir suteikiančiam vilties bei taip trūkstamo žmogiško bendravimo.

Jūsų dėka esame tikri, kad Lietuva įveiks visus sunkumus.

Ačiū tūkstančiams „Stiprūs kartu“ savanorių, padėjusių senoliams nusipirkti maisto, vaistų, ar tiesiog pavedžioti šunį, kiekvienam „Maisto banko“ savanoriui, su meile atiduodančiam produktų maišelį stokojantiems.

Ačiū „Laikykitės, medikai“ ir kitoms iniciatyvoms, laiku suskubusioms nupirkti trūkstamos medicininės įrangos ar apsaugos priemonių.

Dėkoju kiekvienos įmonės vadovui ar savininkui, kurie net ir nelengvu metu daro kur kas daugiau, nei jiems priklausytų, – rūpinasi ne tik savo darbuotojais, bet ir remia visuomenines iniciatyvas.

Dėkoju ir kiekvienam piliečiui, kuris nepriklausydamas jokiai organizacijai, skiria savo laiką savanorystei.

Taip, dauguma pagalbos, kurią išvardijau, yra valstybės pareiga ir valstybė savo pareigą stengiasi vykdyti, bet jūs, savanoriai ir geradariai, esate šios valstybės kūnas ir kraujas. Jūsų dėka esame tikri, kad Lietuva įveiks visus sunkumus. Ačiū.“

VIDEO: Ministrė Pirmininkė I. Šimonytė dėkoja savanoriams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius