Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 14

Į uostą sugrįš ekskursantai

Savaitgaliais Klaipėdos jūrų uoste vėl bus rengiamos išvykos.
Klaipėdos uostas
Klaipėdos uostas. / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Ekskursija

Nuo liepos 18 iki rugpjūčio 16 d. klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai kviečiami paplaukioti apžvalgos laivu „Forelle“.

Pažintinės kelionės trunka vieną valandą. Akcija „Susipažinkime su Klaipėdos uostu“, jau organizuotos ir praėjusiais metais, sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo ir gerų atsiliepimų.

Šios akcijos metu klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai turės galimybę laivu „Forelle“ apžiūrėti uosto terminalus bei pasiklausyti gido pasakojimo apie uostą. Akcijoje dalyvavę svečiai bus apdovanoti uosto žinovo diplomu, o teisingai atsakę į gido klausimus – suvenyrais.

Akcijos „Susipažinkime su Klaipėdos uostu“ tikslas – tiesiogiai ir vaizdžiai supažindinti visuomenę su Klaipėdos uosto veikla, galimybėmis bei perspektyvomis, atskleisti jūrinės pramonės teikiamus ekonominius-socialinius privalumus, jūrinių bendruomenių darbo ir veiklos specifiką, mažinti uosto teritorijų uždarumą visuomenei, prisidėti prie uostamiesčio gyventojų ir jūrinės bendruomenės vienijimo.

Informacijos apie uostą sklaida visuomenei padės formuoti Klaipėdos uosto bei Lietuvos, kaip jūrinės valstybės, įvaizdį bei atliks visuomenės švietėjiškas funkcijas. Šia gražia idėja Klaipėdos uostas palaiko praėjusiais metais Europos Komisijos pateiktą siūlymą rengti uostuose atvirų durų dienas ir tokiu būdu supažindinti visuomenę su uostų veikla. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius