Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 04

Į Vilnių iš Švedijos perkeliama SEB grupės pensijų ir draudimo administravimo funkcija

SEB grupės paslaugų centre (SEB Global Services) Vilniuje įsteigtas Pensijų ir draudimo administravimo departamentas. Administravimo funkcija į Lietuvą perkelta iš Švedijos, rašoma pranešime žiniasklaidai.
SEB bankas Kaune
SEB bankas Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Naujasis departamentas administruoja Švedijos klientų draudimo išmokas. Šio padalinio darbuotojai rūpinasi neautomatizuotais mokėjimais – sutikrina sąskaitas ir administruoja klientų įmokas, kurios buvo gautos, tačiau neįskaitytos automatizuoto proceso metu.

„Sprendimas perkelti Švedijos klientų pensijų ir draudimo administravimo funkciją į Vilnių priimtas įvertinus ir tai, kad mūsų paslaugų centro padaliniai veikia itin kokybiškai. Ypač vertinamas mūsų darbuotojų indėlis į procesų efektyvinimą ir automatizavimą, kas leidžia įmonei teikti tas pačias paslaugas dar efektyviau“, – komentuoja SEB grupės paslaugų centrų Vilniuje ir Rygoje vadovė Rūta Jasiulionienė. Pasak jos, dešimtmetį Lietuvoje veikiantis SEB grupės paslaugų centras nuosekliai plečia kompetenciją operacijų, finansų, IT srityse ir imasi naujų, sudėtingesnių funkcijų.

SEB nuotr./Rūta Jasiulionienė
SEB nuotr./Rūta Jasiulionienė

Naujojo departamento vadove paskirta Inga Balutė, SEB grupės paslaugų centre dirbanti nuo pat jo įkūrimo. Prieš tai ji vadovavo Paskolų operacijų departamentui. „SEB grupė sudaro ypač palankias sąlygas darbuotojams siekti tiek vertikalios, tiek ir horizontalios karjeros. Todėl kai kurie naujojo departamento darbuotojai yra perėję iš kitų mūsų paslaugų centro padalinių. Darbuotojus čia motyvuoja tai, kad vertinamos jų pastangos, skatinamos ambicijos, pastebimi talentai ir nuolat dalinamasi patirtimi su kolegomis iš kitų padalinių Lietuvoje bei užsienyje“, – pastebi I.Balutė.

SEB nuotr./Inga Balutė
SEB nuotr./Inga Balutė

Pensijų ir draudimo administravimo departamente SEB grupės paslaugų centre šiuo metu dirba 14 specialistų, turinčių patirties banko operacijų, draudimo, IT srityse, tačiau ateityje darbuotojų skaičius gali augti.

SEB grupės paslaugų centre Vilniuje iš viso šiuo metu dirba daugiau kaip 1 tūkst. darbuotojų. Vien pernai komandą papildė beveik 200 naujų darbuotojų – didžiųjų duomenų specialistų, įvairių kalbų programuotojų, klientų aptarnavimo ekspertų, finansų srities duomenų ir ataskaitų analitikų. Daugiausia darbuotojų (beveik 40 proc.) dirba IT, operacijų (32 proc.) ir finansų (22 proc.) srityse, likusi dalis – SEB grupės personalo administravimo, rizikos analizės, robotikos ir kitose srityse. SEB grupės paslaugų centre Rygoje dirba daugiau nei 600 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius