Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 08

Ieškome kiaulių! 15min kviečia sugėdinti šiukšlintojus ir švarinti savo aplinką

Kiaulių vieta – tvartuose ir fermose. Tačiau kas tuomet prikiaulino mūsų gatvėse, parkuose ir pamiškėse? Sutikite: šiukšlinti – tikrai kiauliška. Tad kviečiame sugėdinti šiukšlinančius kiauliukus ir padėti švarinti mūsų visų aplinką.
Kiaulė
Nelikite abejingi ir sugėdinkite šiukšlinančius kiauliukus.

Jau turbūt ir jūs pastebėjote iš po nutirpusio sniego išlindusias šiukšles. O gal savo akimis matėte pamiškėje išverčiamas atliekų krūvas? O kas gi šitaip prikiaulino už garsios įmonės Dūkštose tvoros..?

Šiukšlės
Šiukšlės

Kviečiame nelikti abejingiems ir sugėdinti šiukšlinančius kiauliukus: nufotografuokite ar nufilmuokite gamtoje ar viešoje vietoje aptiktas šiukšlių krūvas ir atsiųskite jas 15min redakcijai el. paštu ieskome@15min.lt.

Nepamirškite pateikti kuo detalesnį vietos aprašymą – galbūt ji ir išduos šiukšlinantį kaltininką? O gal kiaulintoją padės atpažinti ir šiukšlių krūvoje esanti informacija: laiškai ar sąskaitos su adresais, nuotraukos ar kita informacija? Nufotografuokite ir atsiųskite mums ir tai.

15min ne tik publikuos jūsų tekstus, nuotraukas ar video medžiagą bei taip sugėdins kiaulintojus. Nuotraukas ir prikiaulinimo vietos adresą nusiųsime už švarą ir tvarką tame rajone atsakingai institucijai.

O gal patys pasirūpinsite išvalyti jūsų mieste ar rajone prišiukšlintą vietą? Atsiųskite nuotrauką, kaip tvarkote aplinką. Kiaulintojus – gėdinsime, švarintojams – dėkosime.

Kiaulintojai – drebėkite, mes jūsų jau ieškome!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius