Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 14

Kauno meras V.Matijošaitis apie jį pašiepiantį filmuką: „Juk krabas – „kietas“ gyvūnas“

Liepos 12 d. internete ėmė plisti pašiepiantis filmukas, skirtas Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui. Jame animacinio filmuko personažai dainuoja krabo dainelę, ekrane keičiasi mero nuotraukos, kuriose jis užfiksuotas įvairiuose renginiuose. Jau kurį laiką krabu V.Matijošaitis pravardžiuojamas ir internetinių portalų komentarų skiltyse.
Sukurtas Kauno merą Visvaldą Matijošaitį pašiepiantis filmukas
Sukurtas Kauno merą Visvaldą Matijošaitį pašiepiantis filmukas / Stop kadras iš filmuko

Filmukas pavadintas „Krabo metai“, su alegorija į tai, jog Kauno valdžios galva V.Matijošaitis buvo išrinktas prieš kiek daugiau nei metus.

Vaizdo klipo kūrėjas informuoja, jog krabas jau atvyko į Kauną. Ir jog pats laikas jam šiek tiek pašėlti.

VIDEO: Kauno merą V.Matijošaitį pašiepiantis filmukas

Kodėl krabas? Tikėtina, jog pokštininkai V.Matijošaitį pravardžiuoja taip dėl jo įsteigtos ir valdomos „Vičiūnų“ įmonių grupės gaminamų ir parduodamų krabų lazdelių.

„Norėjosi atskleisti, koks yra Kauno meras. Jis man – pirmasis Kauno meras, kurį aš palaikau. Aš jį matau kaip atsipūtusį bičą, kuris mėgaujasi tuo, ką daro. Tikiuosi, neįžeidžiau jo savo filmuku. Ta muzikėlė apie krabą man labai tiko, atsižvelgiant į temą, todėl ją panaudojau fone. Krabas – antras Kauno mero vardas“, – teigė vaizdo klipo autorius kaunietis Darius.

Į šį filmuką su humoru pažiūrėjo ir pats jo herojus V.Matijošaitis: „Labai linksmas filmukas. Matosi, kad kažkas rimtai padirbėjo. Galiu tik pagirti jo autorių. Panašių dalykų yra buvę ir anksčiau, ypač per paskutinius rinkimus.“

Kauno mero nežeidžia ir krabo pravardė. Juk krabas, anot jo, yra kietas gyvūnas – tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine prasme.

„Turiu pakankamai ilgą vardą ir pavardę, o žmonės mėgsta trumpinti dalykus. Pavyzdžiui, Sabo juk niekas nevadina Arvydu ir tik retas kuris jį vadina Saboniu“, – pavyzdį pateikė V.Matijošaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius