Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 09

Išleidžiamas Tarptautinei šeimos dienai skirtas pašto ženklų blokas ir atvirlaiškiai

Gegužės mėnesį drąsiai galima vadinti šeimos mėnesiu, nes pirmosiomis jo dienomis sveikiname mamas, mėnesio viduryje – gegužės 15 d. – minime Tarptautinę šeimos dieną, o mėnesiui pasibaigus sveikiname vaikus ir jų tėčius. Lietuvos paštas penktadienį, gegužės 10 d., išleidžia Šeimos dienai skirtą specialų pašto ženklų ir kuponų lapelį bei 5 skirtingus atvirlaiškius #VisomsŠeimoms: tėčiams ir mamoms, vieniems auginantiems vaikus, broliams ir seserims, prižiūrintiems vieni kitus bei bevaikėms šeimoms.
Šeimos dienai skirtas lapelis
Šeimos dienai skirtas lapelis

„Žmonės gyvena skirtingai: vieni, su vaikais ar be jų, susituokę ar siejami bendrų vertybių ir potyrių porose, tačiau neabejoju, jų paklausus, ar save laiko šeima, iš visų gautume teigiamą atsakymą. Pasaulis keičiasi, keičiasi visuomenės normos, gyvenimo tempas ir būdas, tačiau bendražmogiškos vertybės ir artimus žmones vienijančios emocijos nepavaldžios laikui. Suprasdami tai, nusprendėme Tarptautinei šeimos dienai išleisti specialų pašto ženklų ir kuponų lapelį bei atvirlaiškių rinkinį, kad kiekvienas galėtų susikomplektuoti savo šeimos modelį ir su šia švente pasveikinti artimus žmones“, – sako Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Vaida Budrienė.

Naujo pašto ženklo nominalas – 0,84 Eur, kuris skirtas ne tik Lietuvoje siunčiamai korespondencijai, tačiau ir tarptautiniams atvirlaiškiams apmokėti, tiražas – 30 tūkst. pašto ženklų. Specialiame Šeimos dienai skirtame lapelyje – 5 pašto ženklai ir 5 skirtingi kuponai be nominalo, kuriuos galima siunčiant sukomplektuoti savo nuožiūra. Pašto ženklo ir atvirlaiškių autorė – Jekaterina Budrytė. Pirmos dienos antspaudavimas vyks Vilniaus centriniame pašte gegužės 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius