Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 19

K.Masiulis partijos pirmininko paragintas įrašą apie A.Verygos nusiskutimą ištrynė, bet neatsiprašys

Konservatorius Kęstutis Masiulis feisbuke pareiškė nepritariantis sveikatos ministro Aurelijaus Verygos sprendimui paramą vėžiu susirgusiam premjerui Sauliui Skverneliui išreikšti nusiskutant plikai. Pasak K.Masiulio, tai „beždžioniavimas“ ir „reklamavimasis parazituojant“. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas paragino kolegą šį įrašą nedelsiant ištrinti.
Kęstutis Masiulis ir Aurelijus Veryga
K.Masiulis ir A.Veryga / 15min nuotr.

„Beždžioniauja Veryga ir reklamuodamasis parazituoja – ne daugiau. Nesolidu. Kad jau solidarizuojasi, lai praeina tas pačias chemoterapijas. Nereiks kirpykloje pinigų leisti“, – rėžė parlamentaras.

K.Masiulio įrašas feisbuke
K.Masiulio įrašas feisbuke

Jo įrašas sulaukė daugybės pasipiktinimo. Nepatiko K.Masiulio pareiškimas ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkui Gabrieliui Landsbergiui, nors jis pats ketvirtadienį ryte kalbėdamas su lrytas.lt stebėjosi, kad dažniau tokios akcijos daromos palaikant sergančius vaikus, o ne suaugusius vyrus.

„Pono K.Masiulio komentaras yra nekorektiškas. Raginu nedelsianti jį pašalinti, o kolegos A.Verygos atsiprašyti“, – 15min K.Masiulio įrašą įvertino G.Landsbergis.

Ištrynė, bet neatsiprašys

K.Masiulis, išgirdęs pirmininko pageidavimą, pažadėjo įrašą tučtuojau panaikinti.

„Jeigu pirmininkas mano, kad nekorektiškas, tada ištrinsiu, – pažadėjo jis, bet tikino nemanantis parašęs ką bloga. – Aš nemanau, kad čia nekorektiškai pasisakiau. Jei kam atrodo, kad blogai, ar įsižeidžia koks A.Veryga, tai tegu įsižeidžia. Bet jeigu tai užgauna S.Skvernelį, tada tikrai verta ištrinti.“

Pono K.Masiulio komentaras yra nekorektiškas. Raginu nedelsianti jį pašalinti, o kolegos A.Verygos atsiprašyti.

Taip ir padarė.

Tik atsiprašyti K.Masiulis sako neturintis už ką.

„O už ką aš turėčiau atsiprašyti? Dar to betrūko. Mes dabar ką visi turime nusiskusti ar kaip? Man turėtų kažkas įrodyti, kad čia kažkas blogai. Aš linkęs keisti savo nuomonę ir elgesį, jei manau, kad pasielgiau neteisingai, bet man atrodo, kad jis parazituoja, tai kaip dabar daryti? Ar to nėra. Juk čia – reklaminiai dalykai“, – dėstė K.Masiulis.

O už ką aš turėčiau atsiprašyti? Dar to betrūko. Mes dabar ką visi turime nusiskusti ar kaip?

Pasak jo, kai tai daro vaikai, paaugliai, niekam nežinomi žmonės – tuomet tokios palaikymo akcijos – gerai, bet kai skustis galvas imasi įžymybės ar politikai, pasak K.Masiulio, jie neretai ieško savireklamos taškų.

Klausiamas, ar pats dėl sergančio kolegos palaikymo nenusiskustų, K.Masiulis sakė, kad ne: „Aš užjausčiau, bet ar reikia čia man, jei kolega susirgo, kažką demonstruoti? Užjausti, taip. Žmogiška atjauta – labai svarbus dalykas, bet politikų ar įžymybių elgesy visada galima rasti savireklamos dalykų. Tą aš įžvelgiu.“

Pasak jo, politikai, o ypač sveikatos ministras, turėtų rūpintis ir girtis darbais, o ne siekti dėmesio pasinaudodami artimojo ar kolegos liga.

K.Masiulis sako savo artimoje aplinkoje turintis tokį patį ligonį ir puikiai suprantantis sergančiojo ir artimųjų skausmą, tačiau ne norą iš to gauti dėmesio.

15min jau skelbė, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga nusiskuto plaukus. Taip ministras reiškia palaikymą vėžiu susirgusiam premjerui Sauliui Skverneliui.

„Plaukų buvimas ar nebuvimas yra laikinas dalykas. Tai tik forma. Norisi palaikyti tuos, kuriems pokyčiai nėra jų pačių pasirinkimas. Solidariai su premjeru ir visais, kurie susiduria su onkologinėmis ligomis“, – feisbuke antradienį parašė ministras A.Veryga ir pasidalino savo nuotrauka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius