-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 31

Ką Naujųjų metų naktį veiks valstybės vadovai?

Naujuosius metus lietuviai sutinka įvairiai. Dalis šalies gyventojų metų sandūrą pasitinka triukšmingai, leisdami laiką viešose erdvėse su draugų kompanijomis, kiti naujametinį vakarą praleidžia ramiai, su šeima ir draugais. Aukščiausiems Lietuvos valstybės vadovams prie širdies labiau – ramesnis Naujųjų metų sutikimo būdas.
Saulius Skvernelis, Dalia Grybauskaitė ir Viktoras Pranckietis
Saulius Skvernelis, Dalia Grybauskaitė ir Viktoras Pranckietis / LRVK, LRPK ir LRS nuotr.

Portalas 15min domėjosi, kaip prezidentė Dalia Grybauskaitė, premjeras Saulius Skvernelis ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sutiks Naujuosius metus. Paaiškėjo, kad visi aukščiausi Lietuvos vadovai Naujuosius metus šiemet ketina sutikti ramiai.

D.Grybauskaitė Naujuosius sutiks su artimais žmonėmis

Prezidentė D.Grybauskaitė atskleisti daug informacijos apie tai, kur ir kaip sutiks Naujuosius metus, nėra linkusi.

„Naujuosius metus Prezidentė sutiks su artimais žmonėmis“, – trumpai ir lakoniškai į 15min pasiteiravimą, kur ir kaip Prezidentė sutiks Naujuosius metus, atsakė Prezidentūros Spaudos tarnyba.

LR Prezidento kanceliarijos nuotr./Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikina Lietuvą su Naujaisiais metais
LR Prezidento kanceliarijos nuotr./Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikina Lietuvą su Naujaisiais metais

Premjeras Naujuosius metus sutiks su šeima

Pasak premjero S.Skvernelio patarėjo Skirmanto Malinausko, premjeras Naujųjų metų sutikimui nėra suplanavęs nieko ypatingo, jo šeimai pagrindinė šventė – Kalėdos.

„Žiemos šventes įprastai sutinkame su šeima, artimaisiais ir draugais. Šių Naujųjų metų sutikimas nebus išimtis. Norime per šventes visi pabūti drauge, pasidžiaugti kartu su vaikais“, – S.Skvernelio komentarą perdavė S.Malinauskas.

V.Pranckietis Naujųjų metų švente džiaugsis kartu su anūke

Seimo pirmininko V.Pranckiečio atstovės spaudai Karolinos Frolovienės teigimu, V.Pranckietis sutikti Naujųjų metų kaip nors ypatingai irgi neplanuoja – metų sandūrą pasitiks namuose Kauno rajone, su artimaisiais.

Kokių nors išskirtinių tradicijų, kaip švęsti Naujuosius metus, pasak K.Frolovienės, Seimo pirmininkas neturi. Šiemet Naujuosius metus jis sutiks su žmona ir dukros Viktorijos šeima, taip pat ir su jauniausia anūke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius