Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 09 18

Tikrasis naujo parlamentaro M.Skamarako veidas: partnerystės nepalaikys, su mokesčių reforma nesusipažino

„Aktyvus sportininkas ir pedagogas“ – taip būtų galima apibūdinti pirmalaikius rinkimus Raseinių–Kėdainių vienmandatėje apygardoje laimėjusį socialdemokratą Matą Skamaraką. Tačiau greičiausiai tai nepakankamai charakterizuotų naujai iškeptą Seimo narį, kuris tikrą savo veidą pademonstravo dar prieš rinkimus vykusiuose debatuose.
Partnerystės įstatymas
Matas Skamarakas

15min primena, kad 35-erių socialdemokratas M.Skamarakas, nurungęs buvusį Raseinių merą, konservatorių Andrių Bautronį, triumfavo savaitgalį vykusiuose pirmalaikiuose rinkimuose į Seimą.

Ariogališkis turi du aukštuosius – lengvosios atletikos ir fitneso trenerio bei viešojo valdymo, yra dirbęs kūno kultūros mokytoju, treneriu. Taip būtų galima jį charakterizuoti žiūrint į biografiją.

Vis dėlto politikas, dabartinis Raseinių vicemeras, dar prieš rinkimus į Seimą atskleidė savo tikrą veidą nepriklausomos politikos stebėsenos platformos „Žinau, ką renku“ organizuotuose debatuose.

Juose M.Skamarakas kategoriškai pasisakė partnerystės klausimu, taip pat leido suprasti, kad eidamas į Seimą nacionaliniais klausimais nelabai domėjosi.

„Yra tam tikros ribos“

Prieš pirmą rinkimų turą kandidatai buvo paklausti – palaikys ar nepalaikys Civilinės sąjungos įstatymo, kuriuo būtų įteisinta tos pačios lyties asmenų partnerystė, pataisas.

M.Skamarakas šiuo klausimu buvo kategoriškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius