Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 03

Kauną užliejo meno banga

Kauniečiai laukiami tarptautinio meno festivalio „Kaunas In Art 2009“ parodose.

Penktadienį, 17 val., galerijoje „Meno parkas“ bus atidaryta Česlovo Lukensko asmeninė paroda-reinstaliacija „Traumozeris“, o rytoj Nacionalinio M.K.Čiurlionio dailės muziejaus Kauno paveikslų galerijoje duris atvers dar keletas festivalio parodų.

Festivalio dalyviai – menininkai iš Italijos, Estijos, Danijos, Prancūzijos, Portugalijos, Vokietijos ir kitų šalių – pristatys fotografijos, tapybos, videoinstaliacijos kūrinius. Įvairiuose projektuose bendradarbiaudami dalyvavo keliasdešimt kūrėjų.

Kauno paveikslų galerijoje bus galima išvysti videoparodą „Elephant Bullet“, kurtą Danijos, Estijos ir Lietuvos menininkų. Skulptūros parodą pristatys viešnia iš Portugalijos Maria Leal da Costa, video darbus – prancūzai Grogoire Fabre ir Eleonora Montesque.

Apžiūrėti savo projektą „Boomerang Stories“ siūlo ir Stephanie Leininger bei Julija Pociūtė (Prancūzija, Lietuva). Galerijoje taip pat veiks Vakarų Vokietijos dailininkų sąjungos paroda „Neue Landschaften“, Monikos Požerskytės ir Romualdo Požerskio fotografijos ir video projektas „Degantis žmogus“, Carolinos Saquel video projektas „Catastrophe is Yellow“ (Prancūzija) ir meno centro „Fondazione march“  video projektas „Où va la video“ (Italija).

Visos parodos veiks iki rugpjūčio 23 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius