Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 20

Kaunas sieks tapti Šiaurės Europos medicinos turizmo sostine

Kaunas turi geriausią medicinos infrastruktūrą ir daugiausiai praktikuojančių gydytojų Lietuvoje, bet neišnaudoja savo potencialo medicinos turizmo srityje. Siekiant išnaudoti šį miesto potencialą, Kauno miesto savivaldybė vykdo projektą „Medicinos turizmo viešinimas Kaune“.
Kaunas sieks tapti Šiaurės Europos medicinos turizmo sostine
Kaunas sieks tapti Šiaurės Europos medicinos turizmo sostine

„Investuok Lietuvoje“ įgyvendinamos Jaunųjų profesionalų programos „Kurk Lietuvai“ projektų vadovai Julija Taškūnaitė ir Gytis Žakevičius parengė projektą, kurio metu Kaunas tarptautinėse turizmo parodose bus pristatomas kaip Šiaurės Europos medicinos turizmo sostinė. Kauno miesto savivaldybėje dirbantys „Kurk Lietuvai“ atstovai taip pat pristatė naują medicinos įstaigų duomenų bazę, kuri publikuojama Kauno miesto Turizmo informacijos centro (TIC) internetinėje svetainėje ir išmaniojoje programėlėje „Kaunas dalinasi“.

Skiltyje „Medicinos turizmas“ išskirtos keturios kategorijos: „Bendroji praktika ir diagnostika“, „Plastinė chirurgija“, „Odontologija“ ir „Ortopedija“. Pasak Kauno miesto savivaldybės Turizmo plėtros poskyrio vedėjos Ingos Pažereckaitės, naudojantis sukurta medicinos duomenų baze žinia apie medicinos paslaugų kokybę bei įstaigas Kaune keliaus po užsienio parodas kartu su Kaunas TIC ir Kauno miesto savivaldybės delegacijomis. Tai – vienas iš pagrindinių miesto komunikacijos kanalų siekiant viešinti medicinos paslaugas Kaune tiek parodų lankytojams, tiek užsienio kompanijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius