Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 29

Kauniečiai tuoj neįeis į namus – laiptų remonto konkursą laimėjo, bet darbų nesiėmė

Viename iš Pramonės prospekto Kaune daugiabučių gyvenantis Raimundas tikina tuoj nebeįeisiantis į namus – daugiau nei metus veltui prašoma sutvarkyti byrančius lauko laiptus. „Moki pinigus, o nieko negauni“, – guodėsi kaunietis. UAB „Mano būstas“ atstovas patikino, kad remonto darbai buvo numatyti, bet neįvyko, nes konkursą laimėjęs rangovas staiga užsakymo atsisakė, – ieškoma naujo.
Daugiabučio laiptai
Daugiabučio laiptai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į 15min besikreipęs Raimundas pasiskundė, kad byra į jų, keturių butų, laiptinę vedantys lauko laiptai.

Vyras tikino dar prieš metus apie tai informavęs daugiabučio administratorių „Mano būstas“, tačiau jokių remonto darbų taip ir nesulaukęs.

„Seniai tie laiptai sutrupėję – patys klijuodavome vis. Pinigus mokame, tegu remontuoja. Nuo pernai rugsėjo laukiame. 100 kartų skambinta, žada tvarkyti, tačiau net nebuvo atvažiavę apžiūrėti. Ištrupėję jie, tuoj nugrius – negalėsim į butą įeiti“, – problemą išdėstė Raimundas.

Anot jo, nei gražiuoju, nei piktuoju su būsto administratoriumi susikalbėti neina.

Kai prieš keletą savaičių skambino pastarąjį kartą, sužinojo, kad jų remonto „užsakymo“ iš viso nelikę.

Situaciją sutiko pakomentuoti „Mano būsto“ komunikacijos grupės vadovas Paulius Ugianskis.

Jis užtikrino, kad kokybiški laiptų remonto darbai tikrai bus atlikti per artimiausias kelias savaites, kai tik konkurso būdu bus atrinktas geriausias sąlygas pateikęs rangovas.

„Nuoširdžiai atsiprašome šio namo gyventojų, kad suplanuoti remonto darbai užtruko. Jiems atlikti dar pernai buvo parinktas rangovas, tačiau dėl mums nežinomų priežasčių laiptus tvarkyti turėjusi įmonė paskutinę akimirką atsisakė užsakymo.

Tikimės, kad šįsyk konkursą laimės patikima ir kokybiškas paslaugas teikianti įmonė, kuri pasirūpins, jog gyventojai jau greitai galėtų naudotis saugiais ir gražiais laiptais“, – žadėjo P.Ugianskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius