-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 24

Kauno klinikinei ligoninei pinigų automobiliams užtenka, o tualetiniam popieriui – ne

Kauno klinikinėje ligoninėje vaikų infekciniame skyriuje tualetinio popieriaus pasigedęs vaiko tėvas iš seselės teigia išgirdęs, kad į ligoninę reikėtų atsinešti savo tualetinio popieriaus ir į ligoninę reportažo rengti atvykusiems „TV3 Žinių“ žurnalistams iškvietė policijos pareigūnus. Ligoninės atstovai teisinasi, kad skandalas dėl tualetinio popieriaus – tik politiko sumanyta viešųjų ryšių akcija.
Tualetinis popierius
Tualetinis popierius / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Nusiploviau rankas ir iškilo klausimas, kur jas nusišluostyti. Buvo popierinių rankšluosčių dėtuvė, tenai rankšluosčių neradau ir galvojau, kad čia prabangos reikalas ir nusivalysiu su tualetiniu popieriumi. Nuėjau į tualetą – ten tualetinio popieriaus nerasta“, – pasakojo vaiko tėvas Domas Sirgedas.

D.Sirgedas sakė iš pradžių pamanęs, kad personalas nespėjo paruošti patalpos, tačiau iš seselės sužinojo, kad reikia atsinešti savo tualetinio popieriaus.

D.Sirgedas sakė iš pradžių pamanęs, kad personalas nespėjo paruošti patalpos, tačiau iš seselės sužinojo, kad reikia atsinešti savo tualetinio popieriaus. Tuomet vyras ligoninei nupirko daugiau nei pusketvirto šimto tualetinio popieriaus ritinėlių.

Kauno klinikinės ligoninės atstovas Darius Petraitis tikino, kad tėvas priklauso Kauno miesto savivaldybės tarybai ir tokia dovana tik siekia populiarumo.

Į kitus klausimus Kauno klinikinėje ligoninė apsilankiusiems žurnalistams atstovai į klausimus neatsakė motyvuodami tuo, kad jų pozicija bus iškraipyta ir atsakymus atsiuntė raštu.

Atsakymuose rašoma, kad infekcinių ligų skyriui buvo išduota užtektinai tualetinio popieriaus dviems mėnesiams. Vis dėlto, kaip žurnalistams sakė ligoninės darbuotojos, tualetinio popieriaus neužtenka.

Anksčiau iš skolų neišbrendanti Kauno klinikinė ligoninė įsigijo du apynaujus automobilius, kurie, teigiama, skirti pacientų vežiojimui, tačiau jais važinėja ir administracijos darbuotojai.

Prieš tejus metus šioje ligoninėje dėl medikų kaltės mirė 11 mėnesių kūdikis.

Kūdikio tėvas Egidijus Drėzas „TV3 Žinioms“ sakė: „Man labai keista, kad ligoninė perka prabangius visureigius, moka milžiniškas sumas advokatams, o higieninių prekių trūksta vaikų infekciniame skyriuje, kur jos privalomos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius