Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 26

Kauno meras V.Matijošaitis – apie rinkimus: „Išrinktieji turės įrodyti, kad yra verti šių mandatų“

Rinkimus pralaimėjusią Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą prie balsadėžės palaikęs ir už Aurelijų Verygą balsavęs Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis pasveikino laimėjusias dešiniąsias jėgas ir išreiškė norą su naująja šalies valdžia užmegzti tokį patį konstruktyvų dialogą, koks jis buvo vystomas iki šiol.
Vienuolės apsilankė Visvaldo Matijošaičio valdose
Visvaldas Matijošaitis

„Sveikinu Seimo rinkimų laimėtojus. Linkiu, kad jie pateisintų tautos išreikštą pasitikėjimą. Rinkimų rezultatai parodė, kad nacionalinėje valdžioje žmonės daugiausia nori matyti dešiniąsias jėgas – konservatorių ir liberalų atstovus. Dabar jau išrinktieji turės įrodyti, kad yra verti šių mandatų“, – pranešime teigė V.Matijošaitis.

Kaunas, anot jo, padarė didžiulį įdirbį įgyvendinant ne tik miestui, bet ir visai Lietuvai svarbius projektus, todėl jo vienintelis noras – kad į Seimą ir Vyriausybę ateinantys nauji valdantieji visa tai suprastų ir deramai įvertintų. Kauno mero teigimu, negalima sustoti pusiaukelėje darant tai, kas svarbu visos šalies žmonėms.

„Savo meilę Kaunui įrodyti bus užtektinai laiko ir erdvės, bet kol kas svarbiausia susikoncentruoti į šių dienų „gaisrus“ – aštrėjančią COVID-19 situaciją šalyje. Gyventojų sveikata bei saugumas yra ir turi išlikti pirmoje vietoje. Su ankstesne Vyriausybe ir Seimu Kaunas turėjo tikrai konstruktyvų dialogą. Labai norėčiau, kad toks išliktų ir su būsima naująja šalies valdžia“, – teigė V.Matijošaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius