Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 08

Kauno senamiestis tars „sudie“ vasarai

Visą vasarą renginiais miestiečius ir turistus lepinę Kauno senamiesčio verslininkai rengia triukšmingą sezono uždarymą.
Renginiai Kauno senamiestyje
Renginiai Kauno senamiestyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paskutiniąją oficialią Senamiesčio vasaros dieną pagrindinės Senamiesčio arterijos – Vilniaus, M.Daukšos, M.Valančiaus gatvelės ir Rotušės aikštė – pulsuos gyvybe ir energija.

Vilniaus gatvėje įrengtose trijose scenose koncertuos žinomi atlikėjai, be to, savo programas pristatys ir patys Senamiesčio verslininkai: parduotuvės, kavinės, kepyklėlės regs teatralizuotus pasirodymus ir kolekcijų pristatymus, bikini šou, vyks įvairūs konkursai.

Senamiesčio galerijos kvies į parodas, vyks mini fotosesijos bei vaidinimai. Į sezono uždarymo šventę užsuks ir vilniečių – triukšmingoji grupė „Inculto“. Muzikantai koncertuos prie kepyklos „Sotas“, Vilniaus gatvėje.

Vasaros penktadieniais Senamiestyje būdavo taip smagu, kad gandas apie gerą atmosferą netruko pasklisti ir iki sostinės. Ne vienas Kauno senamiestyje apsilankęs vilnietis buvo nustebintas geros bohemiškos atmosferos“, – sakė viena iš šventės „Vasara Senamiestyje 2010“ organizatorių Regina Randienė.

Senamiesčio verslininkų duomenimis, šią vasarą, lyginant su pernai, darbo dienomis Senamiestyje lankėsi kelis kartus daugiau žmonių. O savaitgaliais, ypač penktadieniais, lankytojų kavinės, barai ir kitos Senamiesčio vietos sulaukdavo net tris kartus daugiau nei pernai tuo pačiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius