Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 10 29

Kelininkams – klaipėdiečių prakeiksmai

Jau darosi įprasta, kad žiema ateina netikėtai ir kelininkai nespėja sureaguoti į orų prognozes. Pirmadienio naktį stipriai pašalus Klaipėdos gatvės ir šaligatviai tapo čiuožykla.
Slidus kelias
Slidus kelias / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Plikledis uostamiestyje vairuotojus vertė judėti lėtai – gatvės buvo visai nepabarstytos, itin slidžios. Kelius turinčių pabarstyti tarnybų nė kvapo nebuvo net ir centrinėse miesto gatvėse, kur ryte susitelkia didžiausi automobilių srautai.
Nelaimių net ir atidžiausiems vairuotojams nepavyko išvengti: Herkaus Manto gatvėje nevaldomas automobilis nuvertė šviestuvą. 

Liepų gatvėje ties viaduku eismas visai užsikišo. Vairuotojus vargino ir jau kelintą mėnesį neveikiantys šviesoforai ties Artojų gatve. 

Pėstieji taip pat vargo slidinėdami lyg stiklas slidžiais šaligatviais. 

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė pripažino, kad tarnybos „nesudirbo“, nors ir privalėjo barstyti kelius. Kelininkai tikino barstę tiltus, viadukus, įkalnes ir nuokalnes. Ar tai buvo padaryta – bus tikrinama. 

Pietinę miesto dalį turi valyti „Žemkasa“, šiaurinę laikinai pavesta valyti „Vakarų švarai“, kol bus išrinkti nauji konkurso laimėtojai. Ankstesni rezultatai buvo apskųsti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius