Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 08 07

Klaipėdos meras po miestą užpylusios liūties aiškinsis problemas dėl lietaus nuotekų

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus po miestą sekmadienį užpylusios stichinės liūties aiškinsis lietaus nuotekų sistemos problemas.
Liūtis Klaipėdoje
Liūtis Klaipėdoje / 15min skaitytojo Alfredo nuotr.

„Suprantu, kad prieš gamtą esame bejėgiai ir tokių reiškinių tik daugės, tačiau turime imtis priemonių, kad esant tokioms situacijoms būtų patirti kuo mažesni nuostoliai ir kiekvienas iš Jūsų nepatirtų nepatogumų“, – sekmadienį feisbuke paskelbė meras.

A.Vaitkus pranešė pirmadienį sukvietęs atsakingus asmenis, tarp jų ir bendrovės „Klaipėdos vanduo“ atstovus, situacijai išsiaiškinti bei ieškoti skubių sprendimų.

Sekmadienio rytą šalies vakariniuose rajonuose kilus labai smarkiai liūčiai, ypač daug prilijo Klaipėdoje, kur, preliminariais duomenimis, buvo pasiektas stichinio lietaus kiekis.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ sekmadienį informavo, kad dėl intensyvaus lietaus gatvėse vanduo nespėjo sutekėti per lietaus nuotekoms skirtas groteles, pranešimai gauti dėl susikaupusio vandens Liepų, H.Manto, P.Lideikio, Debreceno gatvėse.

Bendrovė pranešė, kad sudėtingesnė situacija buvo susidariusi H.Manto gatvėje po viaduku, vairuotojų buvo prašoma aplenkti šį ruožą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius