TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdos onkologei – ypatingas pacientų apdovanojimas

Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) gydytojai onkologei chemoterapeutei Irmantei Česnavičienei skirtas ypatingas pacientų apdovanojimas, praneša Klaipėdos universiteto ligoninė.
Irmantė Česnavičienė
Irmantė Česnavičienė / Klaipėdos universiteto ligoninės nuotr.

Gausi Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) bendruomenė medikei skyrė padėkos statulėlę už profesionalumą ir empatiją. Šiam apdovanojimui POLA nariai pateikė daugiau nei tūkstantį kandidatų, – šeimos gydytojų, chirurgų, radiologų, gydytojų chemoterapeutų.

Klaipėdos universiteto ligoninės nuotr./Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Onkologijos chemoterapijos klinikos vadovas Alvydas Česas ir Irmantė Česnavičienė
Klaipėdos universiteto ligoninės nuotr./Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) Onkologijos chemoterapijos klinikos vadovas Alvydas Česas ir Irmantė Česnavičienė

„Visuomet sakau, kad mano pacientai – ypatingi. Džiaugiuosi, kad su kiekvienu iš jų randame ryšį. Nuoširdžiai jiems dėkoju už tokį netikėtą, tačiau labai jaudinantį įvertinimą ir pasitikėjimą. Taisyklė, kuria vadovaujuosi savo darbe: negali būti barjero tarp gydytojo ir paciento. Pravėręs kabineto duris, žmogus turi jaustis saugus ir suprastas, nebijoti paklausti“, – sakė I.Česnavičienė.

Klaipėdos universiteto ligoninėje onkologinėmis ligomis sergančius žmones medikė atsidavusiai gydo jau beveik tris dešimtmečius, kurie paženklinti ne viena paciento padėka.

Klaipėdos universiteto ligoninės nuotr./Irmantė Česnavičienė su kolegomis
Klaipėdos universiteto ligoninės nuotr./Irmantė Česnavičienė su kolegomis

„Dėkoju chemoterapeutei Irmantei Česnavičienei už profesionalų darbą, kantrius ir išsamius paaiškinimus, nuoširdų rūpestį ir dėmesį. Tai įkvepia mus, pacientus, susitelkti ir tikėti gydymo galimybėmis bei atkakliai siekti bendro tikslo: pasveikimo ar ligos stabilizacijos. Gydytojos Irmantės profesionalumas, kvalifikacija, įsigilinimas į kiekvieno paciento ligos istoriją ir naujausių gydymo metodų taikymas stiprina pasitikėjimą Klaipėdos universiteto ligoninės medikų komandos kompetencijomis.

Gydytoja vardan pacientų gerovės neretai eikvoja ir savo asmeninį laiką, jos nuoširdi, atidi ir konstruktyvi bendravimo kultūra nuolat skleidžia pozityvumą, o tai teigiamai veikia mūsų nuotaikas ir ligos įveikimo eigą. Dešimt metų būdama paciente ir gerai žinodama, kad gydytoja nemėgsta skambių žodžių, savo samprotavimuose esu nuoširdi: manau, kad Irmantė yra Hipokrato priesaikos pavyzdys. Todėl, gerbiama GYDYTOJA, visada galiu Jumis pasikliauti, todėl net juodžiausiomis mano ligos valandomis Jūs gebėjote suteikti vilties ir padėjote sutramdyti ligą. Dėkoju Jums ir iš širdies linkiu visko, kas būtent Jums teikia laimės ir stiprybės, linkiu gerovės Jūsų šeimai. Esate mums reikalinga, miela gydytoja“, – dėkingumo žodžius išsakė pacientė Vilija Butkuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius