Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 27

Klaipėdos tarybos nario mandato atsisakanti Ligita Girskienė: „Kol miestą valdys liberalai – nieko pakeisti nepavyks“

Klaipėdos miesto taryboje – vienu nariu mažiau. Ketvirtadienį vykusiame tarybos posėdyje apie sprendimą atsisakyti mandato pranešė tarybos narė Ligita Girskienė.
Ligita Girskienė piktinosi bendrijos vadovo arogantišku elgesiu.
Ligita Girskienė / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

„Dalyvaudama savivaldos rinkimuose, tikėjau, kad galiu dirbti klaipėdiečių labui. Buvau kupina ryžto, idėjų ir tikėjimo. Tačiau, per dvejus darbo taryboje metus supratau, kad tol, kol Klaipėdos miestą valdys liberalai, kurių veidus politikoje matome jau du dešimtmečius, niekam iš opozicijos nepavyks nieko pakeisti“, – savo atsistatydinimo pareiškime dėstė politikė.

Ji į tarybą pateko su sąrašu „Puteikis plius“. Šiuo metu ji yra ir Seimo nario Dainiaus Kepenio padėjėja.

Anot L.Girskienės, liberalų užaugintos piktžolės šaknys, yra apraizgiusios visą Klaipėdos miestą. Savivaldybėje ir jos valdomose įmonėse bei įstaigose karaliauja nepotizmas, savų protegavimas ir pan. Pati savivaldybė yra tapusi uždarąja akcine bendrove, kurios vienintelis tikslas yra valdančiųjų politinės valios įgyvendinimas, nepaisant gyventojų interesų ir net veikiant prieš gyventojų interesus.

„Kiekvienas tarybos posėdis yra daugybės jėgų reikalaujantis išbandymas, nes juose nuolat yra tyčiojamasi iš opozicijos atstovų ne tik nuomonės, bet ir pačių asmenų dėl jų įsitikinimų, supratimo ir pan. Nuolat yra žeminama kitokią nuomonę turinčių tarybos narių garbė ir orumas, menkinama jų reputacija visuomenės akyse net ir pasitelkiant spaudą, kuriai yra „atriekiamas“ ne menkas kąsnis biudžeto lėšų informacijos viešinimui“, – dėstė politikė.

Ji patikino palauksianti kelerius metus ir, pasibaigus liberalų erai miesto savivaldoje, grįšianti įgyvendinti savo idėjų .

L.Girskienę taryboje turėtų pakeisti Dainius Špučys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius