-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 03

Klaipėdos uoste – papildomos priemonės dėl galimų koronoviruso atvejų

Pasaulyje fiksuojant vis naujus klastingo koronaviruso atvejus, Klaipėdos jūrų uosto tarnybos aprūpintos papildomomis priemonėmis, darbuotojai yra papildomai supažindinti su būtinais veiksmais esant biologinės kilmės ekstremaliems atvejams.
Klaipėda
Klaipėda / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Per metus į Klaipėdos jūrų uostą atplaukia apie 7 000 laivų iš įvairiausių pasaulio valstybių, tad uosto tarnybos turi būti pasirengusios galimiems, su virusu susijusiems ekstremaliems atvejams.

„Reaguodami į situaciją pasaulyje dėl koronaviruso, papildomomis priemonėmis esame aprūpinę uosto locmaninius katerius. Locmanai yra ta grandis, kuri pirma patenka į laivus, atvykusius į Klaipėdą. Taip pat Uosto direkcijos atsakingi darbuotojai yra papildomai supažindinti su ekstremaliųjų situacijų plano dalimi dėl biologinės kilmės ekstremaliųjų įvykių“, – teigia VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Uosto režimo ir technologijų departamento direktorius Egidijus Kuzmarskis.

Neeiliniame ekstremaliųjų operacijų situacijų centro posėdyje aptarti veiksmai, sužinojus apie galimą koronaviruso atvejį į Klaipėdos jūrų uostą atvykstančiame laive. Taip pat Uosto direkcija kreipėsi į Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamentą, inicijuodama pasitarimą su atsakingomis institucijomis dėl bendrų veiksmų galimo koronaviruso atveju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius