Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 13

Klube „Global“ – meilės savaitgalis

Ką mylėti, širdžiai neįsakysi. Tad šį savaitgalį, kurio viduryje įsitaisė Valentino diena, Klaipėdos klubas „Global“ rengia tris vakarėlius iš eilės: kiekvienam klubinėtojui – pagal skonį.
Šeštadienį klube „Global“ koncertuos britė Kate Lawler muzika.
Šeštadienį klube „Global“ koncertuos britė Kate Lawler muzika. / „Global“ nuotr.

Penktadienį, vasario 13-ąją, klube karaliaus pašėlę laužyti ritmai. Didžiąją salę drebins drum&bass ir breakbeat kokteilis, kurį pernakt maišys penki didžėjai. Vakarą pradės svečiai iš Vilniaus 3Paff ir Rupas, estafetę perims klaipėdietis Marikas, o visą šį reikalą vainikuos intriguojantis projektas – uostamiesčio drum&bass propaguotojų komandos „Quartering“ narių Basstorm ir Arthur „back-to-back“ setas, kuriame netrūks muzikos iš abiejų didžėjų aukso fondų.

Oficialųjį valentadienį, vasario 14-ąją, po šokoladinių širdelių valgymo ir keitimosi romantiškais prisipažinimais ateikite visi kviešiami pašokti skambant dviejų meilės fėjų iš ūkanotojo Albiono setams – prie pulto stos bičiulės Kate Lawler ir Mistress De Funk. Nebe pirmą kartą į Klaipėdos klubą atvykstančios britės varžysis, kuriai pavyks užkariauti daugiau melomanų širdžių.

Valstybės atkūrimo dienos, Vasario 16-osios, proga ateinantis savaitgalis bus ilgas, tad sekmadienis tiks atokvėpiui. „Global“ klube įsikurs jaukusis r‘n‘b vakarėlis su didžėjais Playa G ir Fella. Įėjimas į klubą tądien – nemokamas.

Visų trijų šventinių vakarėlių pradžia – 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius