-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 11

Konservatoriai nelinkę smerkti prisikalbėjusios Rasos Juknevičienės

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) nesvarstys parlamentarės Rasos Juknevičienės, socialiniame tinkle parašiusios, kad lėktuvo su ja belaukiantis musulmonas jai kelia visokių minčių, elgesio.
Rasa Juknevičienė
Rasa Juknevičienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TS-LKD Priežiūros komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras 15min.lt sakė, kad dėl to R.Juknevičienės komitetui niekas neapskundė.

Tiesa, komiteto nariai gali imtis šio klausimo ir be kreipimosi, savo iniciatyva. „Komitetas nerodė iniciatyvos, ar bus tokia iniciatyva išreikšta, žiūrėsime. Tai turi būti kolektyvinis sprendimas“, – sakė jis.

Antradienio vakarą politikė „Facebook“ paskelbė nuotrauką, kurioje pavaizduotas oro uoste besimeldžiantis musulmonas. Prie nuotraukos R.Juknevičienė parašė: „Laukiu sodinimo į lėktuvą Vašingtonas–Frankfurtas. Priešais mane jaunas vaikinas meldžiasi atsisukęs į Meką. Viskas gerai turbūt, bet mintys kyla įvairios.“

„R.Juknevičienė sukūrė aukso žodžius“

Politikė šį įrašą greitai ištrynė, tačiau „Facebook“ naudotojai spėjo jį nusikopijuoti. Vėliau R.Juknevičienė teisinosi, esą į „Facebook“ paskyrą patalpino ne pilną įrašą, o jo papildyti lėktuve negalėjo.

„Facebook“ vartotojų toks paaiškinimas neįtikino, jie šaipėsi, kad papildyti įrašui interneto nebuvo, bet jis stebuklingai atsirado, kai įrašas buvo šalinamas.

Trečiadienį ir ketvirtadienį R.Juknevičienė galėjo pasijusti socialinio tinklo žvaigžde, tik vargu, ar jai tai patiko.

15min.lt skaitytojo nuotr. /R.Juknevičienės įrašas socialiniame tinkle
15min.lt skaitytojo nuotr. /R.Juknevičienės įrašas socialiniame tinkle

Humoro laidos „Dviračio šou“ prodiuseris Haroldas Mackevičius paskelbė, kad R.Juknevičienės frazė „viskas turbūt gerai, bet mintys kyla įvairios“ yra geniali.

Prodiuseris „Facebook“ rašė, kad jis dvi valandas linksminosi ją pridėdamas prie bet kokiais „Facebook“ įrašais. „Nuo raudonojo Natalijos lūpdažio iki Druskininkų mero namo – ji tinka visur. Ir komentuotojas atrodo toks atsainiai protingas, na toks, kaip visi mėgsta atrodyt. Regis, Rasa Jukneviciene sukūrė frazę, kurią bandė sublimuoti ištisos filoalchemikų kartos – aukso žodžius“, – rašė jis.

„Facebook“ tinklo naudotojai prikūrė daug konservatorę pašiepiančių paveikslėlių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius