Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 20

Kontaktą su užsikrėtusiu Santaros klinikų mediku turėjęs V.Morozovas: pikta, kad apie tai sužinai po savaitės

Penktadienio vakarą pranešta, kad vienam Santaros klinikų medikui yra diagnozuota koronaviruso infekcija. Santaros klinikos patikslino, kad minėtas medikas dirbo Šeimos medicinos centre ir pranešė, kad centras šeštadienį nedirbs.
Valerijus Morozovas
Valerijus Morozovas / V.Morozovo asmeninio archyvo nuotr.

Apie kontaktą su minėtu mediku ir sau taikomą saviizoliaciją kiek anksčiau penktadienį pranešė Santaros klinikų gydytojas Vytautas Kasiulevičius.

Kitas Santaros klinikose dirbantis gydytojas Valerijus Morozovas penktadienio vakarą savo „Facebook“ paskyroje pranešė taip pat turėjęs kontaktą su užsikrėtusiu mediku.

„Labai staigiai prailgėjusi diena. Kontaktas su COVID19. Tai, ko ir reikėjo laukti. Manau, daugelio mano kolegų tas laukia. Ne tai pikta.

Pikta, kad apie tai sužinai po savaitės, per kurią eini į darbą ir grįžti pas šeimą. Pikta, kad galėjau žinoti jau kitą dieną ir juos visus apsaugoti. Bet kažkas neleido atlikti tyrimų, nes kolega „niekur neskraidė ir nekeliavo“.

Pikta kad ir pačiam pasakė paskambinus stebuklingu numeriu – kol nepradėsite dusti ir karščiuoti, netirsime. Pikta apie prieš savaitę buvusį kontaktą sužinoti tuo momentu, kai pro duris išleidi paskutinį pacientą. Pikta, kad tu jautiesi atsakingas už visų tų, kurie su tavimi bendravo, sveikatą, o realiai atsakingas už situaciją asmuo nesijaučia.

Pikta, kad valdžia ir tie, kas gauna mano mokesčius nesugeba suteikti man saviizoliacijos galimybės, o tik piktais balsais siuntinėja paskambinti vis kitu numeriu (kol galiausiai ratas apsisuka)“, – feisbuke rašė Valerijus Morozovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius