Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 19

Koronavirusas nustatytas Babtų ir Kupiškio paštų darbuotojams

Lietuvos paštas pranešime informuoja, kad trečiadienį Babtų pašto skyriaus laiškininkui patvirtintas COVID-19. Sąlyti turėję darbuotojai – izoliacijoje, pašto skyrius laikinai uždaromas, patalpos dezinfekuojamos. Taip pat koronavirusu susirgo Kupiškio pašto skyriaus darbuotojas, tačiau jis atostogavo ir neturėjo kontakto su kolegomis įstaigoje, todėl ši ir toliau veikia įprastai.
Eilinė karantino diena Vievyje
Lietuvos paštas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Babtų pašto skyriaus darbuotopjas nuo rugpjūčio 14 d. buvo saviizoliacijoje, po kontakto su artimu žmogumi, kuriam nustatytas virusas. Visi darbuotojai, kurie turėjo su laiškininku kontaktą, taip pat saviizoliuojasi.

„Atkreipiamas dėmesys, kad dėl darbuotojų saviizoliacijos, Babtų pašto aptarnavimo teritorijoje, gali šiek tiek vėluoti siuntų ir korespondencijos, socialinių išmokų pristatymas. Šiuo metu dedamos ypatingos pastangos, kad kuo greičiau būtų surasti pavaduojantys laiškininkai“, – nurodė Lietuvos paštas.

Dėl susidariusios padėties Lietuvos paštas keičiasi informacija ir bendradarbiauja su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir kitomis institucijomis.

„Visuose Lietuvos pašto skyriuose laikomasi apsaugos priemonių – darbuotojai dėvi apsaugines kaukes, klientų aptarnavimo langeliai apsaugoti specialiomis pertvaromis, patalpos reguliariai dezinfekuojamos ir vėdinamos. Deja, nei vienas nesame apsaugotas nuo šio viruso“, – sako Lietuvos pašto atstovė Gintarė Kitovė.

TAIP PAT SKAITYKIYTE: Atnaujinti koronavirusu užsikrėtusių asmenų maršrutai Lietuvoje: kas, kur, kada buvo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius