Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 04

Koronavirusas pasiglemžė Miroslavo Alytaus rajone slaugytojos gyvybę

Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas savo paskyroje „Facebook“ pranešė, kad koronavirusas pasiglemžė pirmosios Alytaus rajono medicinos darbuotojos – ilgametės Pirminės sveikatos priežiūros centro Miroslavo ambulatorijos bendrosios praktikos slaugytojos Dalės Gegužienės gyvybę.
Dalė Gegužienė
Dalė Gegužienė / Nuotr. iš A.Vrubliausko „Facebook“ paskyros

„Reiškiu nuoširdžią užuojautą šeimai, artimiesiems ir skaudžiai savo kolegės netektį išgyvenančiai rajono medikų bendruomenei.

Miroslavo ambulatorija buvo vienintelė a. a. D.Gegužienės darbovietė, čia ji dirbo nuo 1982 m., o pati šiemet būtų minėjusi savo 60 metų. sukaktį. Netekome ne tik profesionalios darbuotojos, bet ir jautraus žmogaus, į kurį pagalbos kreipėsi daugelis Miroslavo krašto gyventojų.

Tegul Anapilin ją lydi šviesi atmintis ir mūsų visų pagarba.

Mano žiniomis, slaugytoja užsikrėtė nuo sergančio šeimos nario, pastaruoju metu į darbą nėjo, tad nėra pavojaus, kad liga galėjo išplisti kitiems darbuotojams arba ambulatorijos lankytojams.

Saugokime save ir vieni kitus, nes skaičiai yra statistika, o kiekviena netektis – širdies skausmas ir konkretaus gyvenimo drama“, – rašo meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius