Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 08 13 /15:01

Koronavirusu susirgo buvusi VMI darbuotoja, Klaipėdos ir Tauragės padalinių kolegos – izoliacijoje

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, jog nustačius vieną užsikrėtimo COVID-19 virusu atvejį, atliekama patalpų Tauragėje ir Klaipėdoje, kurioje lankėsi užsikrėtęs asmuo, dezinfekcija. Taip pat šiuose miestuose veikiančių VMI padalinių darbuotojams teko izoliuotis. Kaip 15min sakė Klaipėdos apskrities VMI atstovė spaudai Laima Domarkienė, susirgo buvusi VMI darbuotoja, kuri lankėsi minėtų miestų inspekcijos patalpose.
Valstybinė mokesčių inspekcija
Valstybinė mokesčių inspekcija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Išplatintame pranešime rašoma, kad nustatomi ir tiesioginiai kontaktai, kuriems prireikus bus atlikti tyrimai dėl galimo užkrato. Visi Klaipėdos AVMI Tauragės padalinio, esančio J.Tumo-Vaižganto g. 116, ir Klaipėdos padalinio, esančio H.Manto g. 2/2, darbuotojai yra izoliuoti. Informacija apie užsikrėtusįjį ir artimai kontaktavusius asmenis pateikta Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui.

Kaip BNS sakė Klaipėdos apskrities VMI atstovė spaudai Laima Domarkienė, užsikrėtusi darbuotoja šiuo metu nebedirba, paskutinė jos darbo diena buvo rugpjūčio 3-ioji.

„Tai buvo padalinyje, kuris nesusijęs su tiesioginiu gyventojų aptarnavimu“, – sakė VMI atstovė.

Pasak inspekcijos, informacija apie užsikrėtusįjį ir artimai kontaktavusius asmenis pateikta Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui, jiems bus atliekami tyrimai.

„Dalį Tauragės padalinio gyventojų aptarnavimo funkcijų perdavėme kitiems artimiausiems padaliniams, o užsiregistravusius gyvam apsilankymui klientus telefonu informavome apie alternatyvas arba sutarėme vizitą nukelti. Klaipėdos AVMI H. Manto g. 2/2 administraciniame padalinyje klientai nesilanko. Užtikrinti šio padalinio veiklos tęstinumą leidžia dar metų pradžioje darbuotojams sudarytos galimybės dirbti iš namų“, – sako Klaipėdos AVMI vadovas Audrius Morkūnas, pabrėžęs, kad gyventojų aptarnavimas Klaipėdoje nenutrūko, nes klientų aptarnavimo centras yra įsikūręs kitame pastate (Taikos pr. 28).

VMI primena, kad konsultacijas telefonu šiemet teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimų pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinę bendruoju Mokesčių informacijos centro telefonu 1882, bet ir kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius