Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 21

Kristina Brazauskienė: Vytauto Šustausko partija nesiskiria nei nuo socialdemokratų, nei nuo konservatorių

Vytauto Šustausko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga (LLS) nesiskiria nuo tradicinių Lietuvos partijų, sako apie bendradarbiavimą su V.Šustausku svarstanti Kristina Brazauskienė.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš nepastebėjau, kad būtų kokie marginalai. Labai normalūs, ne tokie, kaip rodydavo juos. Galbūt jų buvo tikslas toks ir jie turėjo taip elgtis. Bet dabar aš, kai su jais bendravau, tai jie niekuo nesiskiria nei nuo socialdemokratų, nei nuo konservatorių. Žmonės kaip žmonės su savo pažiūromis, su savo nuomone“, – trečiadienį interviu „Lietuvos ryto“ televizijai sakė K.Brazauskienė.

Paklausta, ar tiesa, kad ji V.Šustauską rėmė finansiškai, K.Brazauskienė sakė jį tik „užjautusi“.

„Nieko aš jo materialiai neparėmiau, paprasčiausiai užjaučiau ir tiek. (...) Ten smulkmena turbūt kokia, galbūt keliais šimtais litų, na ir tiek“, – sakė K.Brazauskienė.

Ji pasakojo iš pradžių atsisakiusi pasiūlymo vadovauti LLS, tačiau buvo ir toliau kalbinama.

„Aš ir šiandien nepasakiau, kad taip (vadovausiu, – red. past.)“, – pabrėžė iki šiol Socialdemokratų partijai priklausiusi K.Brazauskienė.

Kaip anksčiau skelbta, LLS pagrindu numatoma kurti Atkurtos Lietuvos prezidento sąjungą, kuri į steigiamąjį suvažiavimą rinksis rugpjūčio 6 dieną.

Skandalingais pareiškimais ir akcijomis labiausiai pagarsėjusio V.Šustausko teigimu, nauja partija laikysis centro kairės krypties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius