Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 17

Kultūros ministrui pristigo kultūros

Jaunystėje Ilona Balsytė į sceną išeidavo trumpu chalatėliu, o kai pasilenkdavo... Tokiais sąmojais publiką savaitgalį stebino kultūros ministras Remigijus Vilkaitis, sveikindamas jubiliejų švenčiantį Keistuolių teatrą.
R.Vilkaitis
Remigijus Vilkaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Renginys buvo puikus, kol į sceną išėjo ministras R.Vilkaitis“, – įspūdžiais su „Kauno diena“ pasidalijo viena iš kviestinių vakaro viešnių. Pašnekovės teigimu, ministras atrodė tarsi lengvai įkaušęs ir kažin ar galvojo, ką sako.

Pirmiausia R.Vilkaitis prabilo apie Brisiaus galą, paskui palinkėjo, kad Keistuolių teatro neištiktų Brisiaus likimas, ir kaip tikras politikas pažadėjo padėti tiek, kiek tiktai galėsiąs.

Vien Brisiaus galu ministras neapsiribojo. Pasak vakaro dalyvių, buvęs aktorius pradėjo dalytis pikantiškais prisiminimais apie ankstyvuosius Keistuolių teatro metus.

Pavyzdžiui, ministras postringavo, kaip jaunutė aktorė I.Balsytė ant scenos išeidavo su trumpu chalatėliu, o kai nusilenkdavo, esą šis tas matydavosi. Negana to, R.Vilkaitis visų susirinkusiųjų akivaizdoje esą paprašė, kad aktorė pakartotų pikantiškąjį nusilenkimą. Publikai, kitaip nei ministrui, tai nepasirodė juokinga, rašo „Kauno diena“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius