Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 04

Loreta Graužinienė: energetikos ministro ieškome partijos viduje

Darbo partija kandidato į energetikos ministro postą vis dar ieško partijos viduje, sako Seimo pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė. Pasak jos, vienas ar keli kandidatai galbūt bus pateikti premjerui kitą savaitę.
Energetikos ministerija
Energetikos ministerija / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Šis klausimas (kandidatūrų svarstymas - BNS) persikelia į kitą savaitę, nes atsakingai svarstome tas pozicijas. Energetikos ministerija yra viena iš sudėtingiausių. Turime ne vieną kandidatūrą“, - interviu LRT radijui ketvirtadienį sakė L.Graužinienė.

Anot jos, kandidatų skaičius mažėja, todėl šiuo metu politikė teigė nenorinti atskleisti, kiek jų yra.

„Negaliu atskleisti, nes nenoriu eskalacijos. Iš kitos partijos tikrai nėra (kandidatų - BNS), o šiuo metu svarstome ir kalbamės su kandidatais, kurie pasiūlyti mūsų skyrių ir komitetų. Mes kol kas ieškome kandidato Darbo partijoje“, - kalbėjo L.Graužinienė

Darbiečiams energetikos ministro postas atiteko po to, kai prezidentė Dalia Grybauskaitė nuo rugpjūčio 25 dienos atleido Lietuvos lenkų rinkimų akcijos deleguotą Jaroslavą Neverovičių, o pati LLRA praėjusią savaitę pasitraukė iš valdančiosios koalicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius