Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 14

L.Graužinienė raginama įvertinti galimybę, ar V.Gedvilas gali būti jos pavaduotojas

Seimo opozicijos lyderis Andrius Kubilius kreipėsi į Seimo pirmininkę Loretą Graužinienę dėl Vydo Gedvilo galimybės toliau tęsti Seimo pirmininkės pavaduotojo pareigas, skelbiama pranešime spaudai.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pastarosiomis dienomis paaiškėjo, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) prezidentei ir premjerui pateikė pažymas ir papildomą informaciją apie Seimo pirmininkės pirmąjį pavaduotoją V.Gedvilą. Gavusi tokią informaciją, prezidentė viešai pareiškė, kad V.Gedvilo kandidatūra į švietimo ir mokslo ministrus negali būti netgi svarstoma. Po to, kai STT pateikė visą informaciją ir ministrui pirmininkui, pats V.Gedvilas iš karto atsisakė pretenduoti į ministrus“, – pažymi Seimo opozicijos lyderis.

A. Kubilius taip pat ragina Seimo pirmininkę nedelsiant oficialiai paprašyti iš STT tos pačios informacijos apie jos pirmąjį pavaduotoją V. Gedvilą, kuri buvo pateikta prezidentei ir premjerui ir, susipažinus su šia informacija, apsispręsti, ar V.Gedvilas gali toliau tęsti Seimo pirmininkės pirmojo pavaduotojo pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius